Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Välkommen till min blogg!!

Okej, hej allihopa, det är jag som är Eddie och det är jag som driver denna blogg; Eddiemans Fredagspub.

Jag är 20 år och bor i Arboga/Sverige.
Jag heter egentligen inte "Eddie" men jag kallas för Eddie och många kallar mig nuförtiden för Eddieman.
Mitt egentliga namn är Edison Henriquez.

[Bloggen allmänt]
Rent allmänt så handlar "Eddiemans Fredagspub" min blogg, om mitt liv. Om hur min vardag ser ut och vilka insatser, saker och problem som jag möter varje dag.
Jag älskar min blogg och jag älskar att läsa mina egna inlägg förr eller senare, det är kul.
Idén med Eddiemans Fredagspub startades med hjälp av den sociala och interaktiva sidan: Bilddagboken där jag publicerade bilder för varje dag som gick och skrev en kommentar för varje bild och det blev som en rolig vana men eftersom jag älskar att skriva ned och komma ihåg så mycket efteråt så bestämde jag mig för att skapa en blogg med samma koncept, fast i textformat istället. Därför startade jag denna idé, detta projekt som jag kallar den så fint.
Därför skapade jag en blogg på Blogg.se [Blogg Esse AB]

[The Big Eddie Community]
Mina intressen är förståss att skriva, läsa, lyssna på musik och skapa musik. Älskar att bearbeta med bilder dessutom men jag har aldrig haft chansen eftersom jag aldrig haft bra kunskaper om det men jag älskar verkligen bilder och har drömt om att bli en fotograf.
Jag har även drömt om att spela musik i ett band och lyckades nästan att göra det redan år 2006 men tack vare missförståndelser och svek så blev det inget av det men jag har det kvar i mina tankar, att en dag, kunna arbeta med musiken och spela för människor som är musikintresserade.
Att en dag, själv bli en artist. Att en dag få kunna sjunga till folk som äslkar musik.

Det är precis detta som "Big Eddie Community" handlar om! Tyvärr är vi inte många, bara jag och min bror Alexander.
Jag är även politiskt intresserad för er som inte visste. Men varje gång jag varit politiskt engagerad så blir det inte som jag tänkt mig och det hela blir då helt fel och jag får inget utav det mer än att jag slösat bort den tiden som kunde ha varit till något bättre än detta med "det socialistiska omvärldsanalysforumet".

[Allmän "HJÄLP" information om min blogg]
När ni väl kommer in i min blogg så ser ni en panel till höger. Där kan ni klicka er vidare till mina gamla inlägg eller söka efter ett specifikt inlägg.
Ovan titeln så ser ni en bild med "XFIRE" på. Det är min allmänna spel-profil för er som vill besöka den och se vilka spel jag äger på denna lokala dator som jag använder och hur många timmar jag spelat spelen.
Det var oerhört längesen jag spelade sist men ni är välkomna som vanligt att titta in.
Lite längre ner i panelen till höger så ser ni de kategorier som finns registrerade i min blogg. Varje kategori har en unik sida och information om bloggar som blivit kategoriserade av just "den" specifika kategorin.
Och varje kategori har en hel del att säga om dessutom och har sitt ursprung:

A Hopeless Leadership
Denna kategori handlar om det som jag sade tidigare, om det "hopplösa och misslyckade intresset" inom politiken.
Jag försökte men fick inte den tid som jag ville, speciellt inom Ungdomsfullmäktige i Arboga eftersom jag var alldeles för "gammal" för det.
Dessutom var engagemanget så extremt låg när jag var med i styrelsen men de har lovat mig att det ska flyta på bättre än förr eftersom vi haft ett möte med personerna inom ungdomsfullmäktige tidigare.
Och jag hamnade dessutom med på fel styrelse när Melara bjöd mig in i omvärldanalysforumet men frågorna som togs upp där handlade inte alls om ungdomar i Arboga. Därför slutade jag.

Artist
I denna kategori så kommer ni förmodligen att läsa om mina intressen; musiken, beatboxandet och de olika projekt som jag skapat och vad de innebär och betyder för mig.

Beatbox
I denna kategori så kommer ni att läsa om mitt största intresse som nu tyvärr jag måste avsluta eftersom jag är så himla dålig i det.
Beatboxen har ändrat mitt liv sedan starte år 2004.
Det är på grund av mitt beatbox-intresse som jag fått all denna inspiration, musikintresset har aldrig i mitt liv varit så stort förut men nu är jag tvungen att "kasta" bor beatboxen eftersom jag inte är bra på det längre.
Och så många krav som egentligen behövs för att vara en sådan beatboxare att jag ibland tappade allt hopp. Men jag har gjort mina spelningar, jag är nog färdig nog. Men hursomhelst så finner ni gamla inlägg om mitt beatboxintresse, i denna kategori.

DARK EDDIE
I denna kategori har Dark Eddie, (Man kan väl säga att Dark Eddie är en av mina alter-egos.) skrivit några inlägg om mina inlägg.
Han är en elak kopia av mig och skriver saker som han inte tycker om osv. Men han har flyttat över till hans egen bloggsida på http://bigeddie.blogg.se/darkeddie.

Eddiemans Fredagspub
Detta är min standardkategori. Varje fredag så bloggar jag över veckan som gått, över vilka insatser, saker och problem som uppstått under veckan och kommenterar det. Förr så gjorde jag det med bilder, kommentarer och humoristiska intryck men inte nu längre.
Nu är det hela perspektiv och ibland förekommer bilder. Problemet är att jag inte har tillräckligt med bilder.

Eddiemans Spelintresse
Denna kategori är bara påbörjad och eftersom den inte finns ännu i listan så syns den inte på min bloggsida. Men jag jobbar faktiskt med det.

Edison "Eddie" Henriquez
I denna kategori läser ni information om mig, som detta inlägg; om mig personligen och nödvändig information som kan vara till nytta.

La Familia
Ordet i sig kommer från spanskans "Familj" och det är precis vad denna kategori handlar om; Om min familj. Här kan ni läsa om insatserna och problemen som uppstått inom min familj, all information om min familj.
Jag respekterar min familj!

Musica @ Heures
Denna kategori är som spelkategorin, bara påbörjad men som denna kategori lyder; ska handla om mitt musikintresse.
Orden kommer från franskan; Musik i Timmar.

The Anti-Virus
Denna kategori handlar om Datorer och Internetvärlden. Här läser ni allt om datorer, allt om internet och dessutom om anti-virus program och vilka som jag rekommenderar.

Välkommen till min blogg, kära läsare! Ni är så välkomna!

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0