Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Därför är Eddie hemma idag...

Godmorgon och välkomna till min kamrats blogg, som jag, Dark Eddie, fått access att blogga för er och för honom dessutom!!

[Människor är konstiga ibland...]
Idag är Eddie sjuk. Han beskriver "sjukdomen" som hemsk.
Egentligen är han hemma just nu och vilar sin rygg, så "sjuk" är han inte men han har ont i ryggen säger han.
Anledningen för att han blev sjuk var att igår måndag, så fick han order från sin arbetsledare att plocka upp saker i en hylla hos en brukare som ville ha hjälp. Och vad hade ni tänkt er?
Självklart tänkte Eddie och hans kamrat på att både hyllan var klar och monterad och redo att ställa in sakerna. Men vad som inte nämndes var att denna hylla var präglat med wellpapp och dessutom nedmonterad och denna brukare ville ha hjälp med att montera upp den...
Hursomhelst fanns det även ett 30-tal EXTREMT TUNGA kartonger med en massa böcker, lexikon och kartor och dessa böcker skulle placeras i hyllan men för att göra det krävdes att de skulle bäras bort i ett annat rum för att få plats med den enorma hyllan och montera upp den...
Hyllan som var nedmonterad fanns som sagt under wellpapp och välpacketerade och för att öppna dessa hämtade Eddie en vass kniv för att öppna dem.
Och sådär höll de på i en halvtimma tills då kamraten upptäcker att dessa uppgifter inte fanns med i beskrivningen och ringde genast sin arbetsledare.
Sedan fick de order att sluta eftersom brukaren INTE hade beställt den tjänsten och att sådana uppgifter fick inte dem göra.
Eddie lämnade platsen med en hemsk smärta på hans höger arm, bröstet och ryggen efter alla de tunga kartongerna.
Därför är Eddie hemma idag.

//DARK Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0