Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Insider: Eddie "El Bombaman" 2006 - 2007

[Offtopic]

Eddie "El Bombaman"

El Bombaman är en karaktär i Eddiemans Book of Knowledge.
Enligt Fredagspub Special från 2008 var El Bombaman en reggaefantast och tillsammans med en inofficiell dj "Black N0ise" skapade de tillsammans unika reggaelåtar, alla är dock inofficiella vilket betyder att de inte är lokaliserade ute på nätet.
Efter succén med "Eddiemans Beatbox" från 2004 satsade Eddie istället på Reggae vilket var en unik idé.
Reggaekulturen var lite hursomhelst då redan denna tid här i Sverige, inte minst då i Arboga eftersom ungdomarna bar på något som illustrerade reggaekulturen och eftersom reggae är dessutom en av Eddies favoritgenrer så kunde inte Eddie motstå denna så kallade unika frestelse.

"El Bombaman" syftar på rösten på artisten i reggaelåtarna och eftersom "Black N0ise" var upptagen med låtarna så skulle Eddie sjunga i takten av reggaerytmen.
Även om båda av dessa karaktärer saknade utrustning och studio fick de låna utrustningarna då när "Brandsta Café" var som bäst här i Arboga och där utöva de de reggaemusiken när de kunde.
Allt gick välplanerat för både El Bombamans och Black N0ise unika och nya "karriär" som reggaefantaster men efter en strid mellan dåvarande grabbar i "Sound by 4" och "ALB" ansåg "Black N0ise" att de hade "stulit" vissa utav hans låtar genom att inte sponsra honom i hans låtar bland annat under en livespelning av "ALB" redan på Arboga Karnevalen 2006.

På grund av detta "svek" så avslutade "Black N0ise" allt, sin produktion och sina fortsatta planer som musikproducent och El Bombaman vart lämnad helt ensam och även han var tvungen att avsluta sina planer som både reggaefantast och artist inom reggaekulturen.

Eddie lade ned allt som hade med "El Bombaman" att göra och är idag en unik karaktär i Eddiemans Book of Knowledge.

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0