Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Ett nytt år, nya utmaningar

Tjenare och välkomna återigen till Eddiemans Fredagspub, Edisons personliga blogg på nätet.
Kan ni tänka er? Ett helt nytt år, 2012 är här och då ska vi verkligen förverkliga våra drömmar, för det är vad året 2012 handlar om, enligt mig och mina visioner i alla fall.

Tidigare hade vi julen som enligt mig vart både lyckat och icke lyckat... De negativa faktorerna har med sjukdomen Astma att göra och ni vet ju hur pass sjuk jag är i astma vid det här laget eller hur?

För er som är nya till denna blogg (Eftersom det var längesen jag bloggade sen sist) så är mitt namn Edison Henriquez men mina vänner kallar mig för Eddie.
För er som vill veta mera är det bara att sprida vidare glädjen och informationen via min Facebook sida som är tillgänglig och Facebook är ett fantastiskt verktyg när det gäller socialt nätverkande.

Denna blogg handlar helt enkelt om mitt liv just nu i mitt perspektiv det vill säga alltså att olika events eller händelser som dyker upp i mitt liv eller har hänt i mitt liv delar jag med mig djupt i denna blogg. Åsikter och kritik har även angetts ibland men jag själv är urusel på att kritisera och därför vore det bra om någon lärde mig att kritisera.

Jag tänkte ändå någon gång under denna vecka att försöka summera Eddiemans 2011 eftersom 2011 har varit ett fantastiskt bra och successivt år. Med andra ord, mycket glädje.

Måste även tacka min hermano Maestro för att han fick mig att börja blogga igen. Nya topics och nya händelser väntar Eddie.
Återigen, tack så mycket.

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0