Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Måndag idag

Tjenare och mycket välkomna ska ni vara till Eddiemans Fredagspub

[Väderprognos]
Det är dags för den ökända väderprognosen mina damer och herrar och jag kan just säga att i morse var det riktigt rysande kallt där termometern kunde visa -13 vilket betyder rekord i Arboga för att det varit så kallt i år. Jag minns inte när det var som kallast sist om man bortser från förra året där termometern kunde visa -23 och då är det något som man bör tänka på, kanske?
Hursomhelst är det en strålande och vacker måndag tack vare att solen lyser idag! Fantastiskt må jag då säga. Därför känns denna måndag så fantastiskt bra, om jag nu bortser från natten då den var riktigt hemsk där massor med tankar bara flög runt omkring i min hjärna.

Måndagar förknippar man med jobb eller studier första dagen i veckan med Eddie har idag ett välförtjänt ledighet vilket betyder att ärenden står på schemat och det avslutas med ett Fritid & Kulturnämndsmöte. Det är alltid trevligt att närvara vid dessa möten men när det gäller ekonomin och hur nämnden ska hantera ekonomin, ja, då är det inte så roligt längre. Men hopp finns för att det ska försöka glänsa i ekonomifrågan och det är bara första steget.

[Eddiemans Radio/Talkshow]
Igår så snackade jag om de framtida planerna kring detta med en talkshow. Och igår lyssnade jag på några gamla och roliga kassetter fyllda med pratstunder om mig och min familj. Jag minns själv inte när jag spelade in dessa men det är väldigt intressant vad som dyker upp när man lyssnar på inläggen.
Som barn hade jag alltid drömt om att ha en egen studio, där man kunde spela in, snacka och ha en konversation med mina tankar och fantasi. Det har alltid varit så och drömmen fortsätter likaså. Om drömmen med beatboxen förstördes tack vare astman, då har jag åtminstone mina backup-planer.

Än så länge är det en tidig måndag vilket betyder att jag ska strax ned mot Rådhuset för det tidigarenämnda Nämndmötet.
Så med det hälsar Eddie alla glada och ha en fortsatt trevlig måndag!

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0