Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Ingen gör som en Ingenjör

[Offtopic]
"Ingen gör som en Ingenjör" är en karaktär i "Eddiemans Book of Knowledge". 
Den alltid skojsamme men också dryga Ingenjören från den lokala företaget "EMA", gjorde sin debut i kunskapsboken direkt efter det att ha stolt presenterat sig själv som en "stolt ingenjör som gjort sitt och bara väntar på pensionen". 
Med dryg så menar man att trotts att personen alltid var skojsam, var han opassande men på ett mycket dåligt sätt. Så dåligt faktiskt att ingen gillade hans närhet, trotts att han själv inte visste om sin personlighet. 
Personen skojade med arbetskamrater på ett sådant sätt att det var opassande, ingen gillade hans humor och den sortens humor var också oftast kritisk. 
När hans tid var ute för företaget och att han gjorde sin tjänst så fick man veta från de organisatoriska områdena att  man faktiskt jublade över hans avslutande av sin tjänst på grund av att man inte ville se Ingenjören längre´och det på grund av det som vi tidigare nämnde om, attityden. En konstig karaktär för att vara med i kunskapsboken men det var på grund av den titeln som ingenjören fick efter det att ha presenterat sig själv som; en unik ingenjör som gör något (eller inte) som en ingenjör. 
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0