Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Dark Eddie

[Offtopic]
Evil Eddie, eller Dark Eddie som han egentligen kallas, är en karaktär i Eddiemans Book of Knowledge. 
Som namnet antyder är Dark Eddie en mycket elak och ond kopia (alter ego) av Eddieman (Edison). Hans dagar är fyllda av hat, ilska och frustrationer... Har aldrig varit glad heller och pessimistiska tankar går alltid i tankarna där han också kritiserar Eddies liv och val. 
Alla aktiviteter som Eddie närvarat i kritiserar han, hans val, inlägg, skrivelser, artiklar, musik och intressen är några ordval som beskriver Dark Eddies hat och ilska mot Eddie. 
Varför just denna onda natur? 
Det finns egentligen ingenting förklarat men vad Eddies teori är helt enkelt att finns det en glad, nöjd och optimistisk person i livet så ska det alltid finnas den arge, onda, elaka och pessimistiska person någonstans och det är precis vad Dark Eddie är. 
Varför just i The Book of Knowledge? Eddie tyckte att det borde finnas en karaktär som går helt emot alla värderingar i kunskapsboken och därför får han en plats, på grund av sin ondska natur. 
 
Anledningen också till denna sämre introduktion av en sådan karaktär som Dark Eddie? Det på grund av att man inte vet så mycket mer om Dark Eddie, det kanske beror på just hans mörka... Natur...  
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0