Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Det är snart Halloween!

Tjenare och välkomna till Eddiemans Fredagspub, Eddies personliga blogg på nätet. 
Så efter minst fem dagar (!) av inaktivitet är det åter dags för bloggandet och orsaken till denna minisemester är på grund av; lathet.. Extrem lathet men också blandat med känslor, emotioner och migrän.. Hm? Hur kommer det sig? Jag har ingen aning men denna vecka har verkligen inte varit en av de bästa veckor att uppleva. Dessutom så är vi påväg mot mörkare tider och november vilket indikerar att även halloween-firandet i Sverige är just vid hörnet och bara väntar på att bli firat. 
 
Själv har jag inte varit så aktiv när det gäller att fira halloween. Varför firar man den egentligen? Jag antar att på grund av dessa mörka tider adderar en viss sorts känsla, eller en aura rättare sagt, med dessa att man hedrar de döda och tänder ljus på gravstenarna och besöker kyrkogårdarna. Man hedrar helt enkelt de döda vilket i sig är en mycket respektfullt agerande. Men att man sedan går flera steg längre in och firar den med sina anhöriga, har ett party av något slag och njuter av det sociala livet och dricka alkohol är också ett alternativt som (tyvärr) blivit en traditionell sak att göra. Och blanda ihop det med maskeradspartyn och en massa annat som ökar lusten ur den extroverta personligheten, det är halloween för dig. 
Foto: MarkyBon via
Don't get me wrong, jag har firat halloween med vänner förr, det är bara det att det sista året som jag försökte fira med resulterade i katastrof och att det eventet var tvungen att ställas in, eller att vissa helt enkelt aldrig dök upp och det var så jag var tvungen att lägga av. Men i år är jag verkligen osäker om jag ska vara med. Om jag är med, hos vilka ska jag fira med? Det är alltid frågan om hur och när man gör det och med så kort tid som nu så är det väl snart försent att tänka på det. Det är med stor sannolikhet att jag inte firar den i år heller men än som sagt är det inte bestämt ännu. 
 
Det som triggar igång det är just musiken jag har i mina öron just nu vilket påminner mig om 80-talets retroaspekt och disco som fyllde tomrummen då vilket påminner mig om jag ska ytterligare introducera t-qualizern. Jag undrar bara, det är ingen halloween-kostym dock, jag vill bara tillbaka till retron så att säga så om det är disco på g, då är jag naturligtvis med. 
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0