Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Year 2014

Hej och mycket välkomna ska ni vara till Eddiemans Fredagspub. Eddies personliga blogg på nätet där jag, Eddie, diskuterar och presenterar er mina åsikter, perpsektiv och vyer kring vad som helst egentligen. 
 
Idag är den den 31 december, en dag som senare under kvällstider kommer att förgyllas med raketer som enligt tradition har som syfte att välkomna det nya året och slänga det gamla bakom oss och fokusera på livet i framtiden. Nu vet jag dock inte om detta stämmer till 100% men jag kan tänka mig det i alla fall och det säger jag åtminstone att jag välkomnar det. Inte för att jag är positiv för att slänga en massa pengar i luften och fira att ett helt år nu försvunnit och ett nytt väntar precis utanför. Jag säger i alla fall välkommen. 
 
Det är ändå dags att sammanfatta Eddiemans år 2014 och för att göra det så sammanfattar jag det genom att publicera bilder som jag tycker har inflytande för just den månaden som passerade 2014. 
Vi börjar förstås men första månaden för året.
 
Januari
 Efter ett mindre lyckat nyårsfirande 2013 var det dags att hälsa på året 2014 som gjorde intrång och kanske inte var världens bästa upplevelser. Allt vid det här laget kollapsade, skolan gick verkligen inte vidare och ekonomiras gjorde så att man helt enkelt inte alls var förberedd på konsekvenserna som skulle påverka nästan ett halvår. Men lyckligtvis har problemen sina lösningar och Eddie hittade dem. Problemet vid det här laget var då att jag dessutom inte bredde mitt kontaktnät vilket skulle göra detta till kanske ett av de absolut värsta och hemska upplevelser i mitt liv bara när det gäller att överleva. Saknar man fortfarande kompetens och yrkeserfarenheter så får man inte ett jobb så enkelt. Detta skulle påverka mig och påverkar mig än idag. 
 
Februari
Jag har verkligen letat överallt efter bilder som bäst beskriver februarimånad men jag gör inte det. Hursomhelst, att bredda sitt kontaktnät var väldigt viktigt skrev vi tidigare om och det gör jag också och socialiserar mig och skaffar mig nya vänner från bland annat min gamla arbetsplats Arbetsmarknadsenheten i Arboga. Det var egentligen höjdpunkten för februarimånad. Annars kämpar jag fortfarande med bland annat betyg och ekonomi, som vanligt fast ännu värre. 
 
Mars
I mars åkte jag på en fantastisk utbildningskryssning där det politiska läget och framtiden samt utbildning för förtroendevalda stod på agendan där jag också lärde mig andra viktiga aspekter inom politiken. Jag lärde mig dessutom att känna flera personer med samma brinnande intresse vilket fick mig att känna mig väldigt trygg under kryssningen. Annars var det lugnt och tryggt för övrigt med samma agenda som tidigare. Det var höjdpunkten och jag hittar inga fler för denna månad. 

April
 Några höjdpunkter ägde rum i april bland annat min födelsedag som vart lyckat på grund av mammas initiativ (som vanligt). Under denna månad hade jag även en liten födelsedags-special-inlägg i bloggen vilket bör finnas i arkivet. Ingenting speciellt egentligen. 
Den andra var nog chocken som alla fick i USA när legendaren The Undertaker förlorade mot Brock Lesnar i en wrestlingmatch på Wrestlemania 30. #ThankYouTaker was born. 
Det tredje som ägde rum i april var att spelföreningen "The Odd One's" skapades. Namnet tillkom senare men att spelföreningen skapades i april finns dokumenterat.
 
Maj
Majmånad var kall vissa perioder men när värmen och solen kom, då kunde man avnjuta av det vackra vädret. Många politiska kampanjer ägde rum och Eddie besökte också Köping för att kolla den årliga cruisingen som för övrigt var nog första gången jag såg det. Tackar alla som var involverade för att man fick vara med som åskadare. 
 
Juni
Under junimånad så var det också mycket aktiviteter. Mest utforskning med det glada gänget hos La Familia 2.0 där vi utforskade badställen, badade och avnjöt av sommarens bästa erbjudande, värmen, med glädje. Årsmötet med spelföreningen "The Odd One's" ägde rum för övrigt. 
Det var här som jag lärde mig grunderna i spelet Mutant Chronicles. 
Arboga Karnevalen ägde också rum i juni. 
Vinst! ^_^
"The attractions". 
Juli
 Under julimånad hände det ite så mycket speciellt. Några aktiviteter tillkom, flera äventyr ägde rum och sommaren var verkligen här. Varmt var det också. Saknar lite utav den svenska sommaren faktiskt... 
 
Augusti
Det är då som äventyren växte mer och att Eddie nu utforskade inte bara i Arboga men även andra städer och ännu en gång var det mycket på grund av mammas initiativ och mina vänners. Utan det hade kanske augustimånad varit extremt tråkig. Det är också här som valet till EU-Parlamentet ägde rum och ni vet ju hur det gick huh? Jag behöver inte säga så mycket mer kring det..
 
September
Citerar mig själv: "14 september. Valdagen. Aldrig i mitt liv har jag varit så engagerad som jag varit denna valrörelse. Och nu har dagen kommit där det svenska folket väljer ett Sverige som är rättvist och bättre för alla i välfärden. Jag uppmanar alla nu, mina vänner, bekanta, kollegor och familjen att rösta. För ett bättre Sverige. För en bättre framtid. För att jag ska slippa behöva vara orolig. Love and respect <3" 
Sverige får en ny regering och en ny statsminister som extra tack för en lyckad valkampanj. 
 
Oktober
Behöver jag säga mer för oktober månad? 
 
November
I november får jag mer personlig kontakt med mina vänner vilket betyder att de bryr sig om Eddie vilket är också fantastiskt! Eddie älskar också sina vänner! ^_^
Mycket annat händer också under november men inga flera höjdpunkter...
 
December
Och årets sista och enorma höjdpunkt var decembermånadens julaftonfirande hemma hos Jonny & Johanna; några fantastiska vänner som bjöd mig till deras julaftonfirande. Julafton 2014 kanske var en av mina bästa julafton-upplevelse någonsin. Jag kan bara relatera julafton som en mörk, ensam och tvingat firande samt att den umgänge som man vill ska existera och hoppas den är öppen egentligen inte existerar och att porten för konversationer är stängd. Jag tackar Jonny och Johanna för att de valde att bjuda in mig till deras julafton-firande samt till det fantastiska julbordet och umgänge. Tack så mycket. 
 
Gott Nytt år önskar Eddieman! ^_^
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0