Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Speak out your thoughts, Eddie!

Eftersom julen är precis vid hörnet och dessutom är första december idag har jag tagit ett beslut som involverar i först och främst med att försöka blogga ännu mer och sedan försöka diskutera mer om mig och mina tankar för det är ju en hel del som absolut inte har någon aning om vem jag är och varför jag är som jag är idag med mera. Och för er som hittade denna blogg på grund av mig eller av en ren slump; välkomna till Eddiemans Fredagspub, Eddies personliga blogg på nätet! 
 
Foto: El Salvador 2006

Varför har jag tagit detta så simpla beslut egentligen? Var det inte så redan innan eller var det annat som hindrade mig från att göra mina saker? Faktum är att ja, det har varit många hinder i vägen och jag ser dem fortfarande i min närhet och för varje dag som kommer så blir dessa hinder bara större och större. Och för att försöka hindra att dessa hinder uppstår är helt enkelt för mig att försöka förmedla mina tankar och kunskaper vidare så att andra får gehör i vad Eddie försöker säga egentligen. Jag vet att det är lite svårt att försöka förstå sig på detta just nu när ni läser dessa simpla rader av mig just nu men ni kommer nog att märka av det ju mer ni läser min blogg under dessa dagar som jag ska försöka blogga. Jag har tydligen en hel del att snacka om.
Det är väl bra det eftersom det får ju min blogg att belysa ännu mera och det är ju det som är poängen eftersom jag älskar att skriva om vadsomhelst och inte ha någon som korrekturläser mina tankar och värderingar hela tiden eller personer som absolut inte har någon aning om vad jag pratar om och måste dela upp sina funderingar genom att ställa så invecklade frågor som jag sedan har problem att svara på. 
 
Det känns som om jag har verkligen svårt att besvara frågor och för att lättare ta sig ur dessa är helt enkelt att ställa enkla och relativt simpla följdfrågor som sedan lättar ut eller också hjälper mig att försöka förstå principen och poängen med frågan.
Foto: Sommaren 2014
Hmm, det låter som om jag verkligen är en simpel människa med låg erfarenhet och utbildning; problemet är att en av dessa faktorer är sanna och det får ni gärna klura ut om ni så vill men jag tror jag redan sagt det mesta när det gäller dessa två faktorer som har en sådan enorm faktor i våra liv speciellt när samhället ser ut som det gör men det är ju våra mål som människor men jag har "failat" så miserabelt i mitt liv och tyvärr vart jag uppvuxen med så lite erfarenhet kring dessa faktorer att jag på senare år varit tvungen att lära mig det när andra redan visste om det och det har varit problematiskt. 
 
//Eddie
 
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0