Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Fredagspub [26 sept]

Ja, det är ytterliggare en fredag och då är det fredagspub med Eddieman!
Idag är jag tidig eftersom jag nu har tid till att skriva i denna blogg!

Ja som sagt, det är fredag igen och dagen har varit ganska tråkig. Jo visst, det har varit fint väder idag och jag vet att helgen kommer att vara molnigt och mycket regn säger meteorologerna.
Nu över till något helt annat:
Spam, spionprogram [spywares] och adwares härjar som bara den ute i Internet-världen och jag har verkligen märkt det under dessa tider.
Det finns en del spionprogram som faktiskt kan "hacka" in sig i det populära verktyget för chatt och videokonversationer MSN. En del kan även kontrollera kontot och "logga in" automatiskt och sända falska internetsidor [länkar] till sina kontakter lagrade i deras addressböcker på MSN-kontot. Dessa falska sidor kan kännas igen om länkarna slutar med .INFO eller liknande.
Dessa meddelanden brukar oftast vara skriva på engelska och om man vet att man är drabbad väntar en undersökning med Anti-Spyware program.
bilddagboken senare förklarar jag lite djupare det här problemet med spionprogrammen.
Det kan ju troligtvis vara trojansk häst också. Varifrån dessa program kommer ifrån vet man ju inte men det kan vara länkar till sidor som man inte känner till eller verkar misstänksamma och då ska man inte ladda ned något ifrån dessa webbsidor.

Spam eller Skräppost på svenska är helt enkelt oönskade reklamutskick eller liknande.
Tyvärr är det några från min kontaktlista som skickar en massa skräppost och skräckslagna bilder till min e-post inkorg och jag vet ju inte hur jag ska göra.. Antingen kan jag ju ta bort kontakten och blockera han/hon så blir nog antagligen mina problem lösta. I alla fall detta med spam-mail.

Nog med datorer och in med nöjesfrågorna.
Det enda roliga som finns [nu fanns] var att kolla de som ska spela live @ brandsta kafé i Arboga. Mer info finns här.

Det var nog allt från denna veckas fredagspub. Ha det bra!
//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Fredagspub [19 sept]

Det var ytterliggare en fredag och då var det ju Fredagspub med Eddieman!

Som dem flesta fredagar var denna fredag lite jobbig om man kan säga så som en introduktion för den förra veckans fredagspub..
Jo, jag vet, jag är alltid sen när det gäller att uppdatera sina saker osv på rätt tid men internet har ju, som tidigare nämt, varit fruktansvärt "seg" för att inte säga förbannat dålig. Jag förstår inte varför det är segt... Helt otroligt men det ska vi inte diskutera om för det är FREDAGSPUB!

Kvällen tillbringade man med vännerna som beslöt sig för att äta en tacosbuffé nere vid Ågården, det trevliga stället för att möta visa och kanske unga människor. Men just den fredagen så var det bara visa människor som njöt av både den fina stämningen och den väldoftande och mycket goda tacosbuffén.
Men den ende som ville njuta av spänningen lite till var Patrik Anderberg som njöt av den iskalla ölen. Vi andra hade inte sådan humör. Fredrik var fruktansvärt trött och Max, ja, han var ju densamma, spelsugen kanske, likaså Anders som diskuterade  något om en NHL98-turnering; som ägde rum söndagen den 21 september. Jag ville ju vara med, men jag kunde inte eftersom Eddieman var i Köping den dagen.
Ja, vad gjorde jag i Köping? Jag utforskade Köping! Det var kul och det skulle göras på måndag också. Alltså igår med andra ord eftersom det är en tisdagskväll som jag skriver och gör en fredagspub på -_- Ja, jag har en ursäkt som jag sagt redan. Men hur som helst!

Efter den goda buffén så stack vi alla till Anders lägenhet och spelade Worms Armageddon som var ett mycket trevligt spel där man är små maskar som använder extremt farliga vapen för att kriga mot varandra.

Det var fredagen det i en liten sammanfattning.. Och jag tror det var allt för denna fredagspub.
Sköt om er!
//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Sent eller inte sent?

Hej igen.
Jag satt och funderade på om denna nyskapade blogg, skapades alldeles för sent eller....... Hm, för jag tycker att jag borde skapat denna blogg tidigare eftersom många saker har ju hänt den senaste tiden... Usch, för det första, studenten, det andra, alla fester och sista, överlevnadsprovet och familjekris...
Det låter spännande va?
Jag sammanfattar lite här;

Studenten - ja, inte så konstigt.. Gick ut det förbannade samhällsvetenskapsprogrammet med kultur som inriktning... Och jag är väldigt besviken... Jag valde samhäll i första hand för att läsa inriktningen Språk, där jag kunde utöva och bearbeta mina kunskaper på mina befintliga språk, ajja, spanska eller franska. Engelska vore jävligt nice att kunna arbeta mer över men inget hände på grund av nästan 80% av min klass valde Ekonomi-inriktningen. Det var något speciellt med ekonomi-inriktingen tydligen men hursomhelst...
Så jag fortsatte att vänta tills jag var tvungen att välja någon annan inriktning så jag valde samhällsinriktingen. Där blev det också fiasko eftersom två personer hade valt den inriktningen...
Sist men inte minst, kultur inriktningen som visserligen 5 eller fler personer hade valt... Varför just kultur? Jag vill inte bli en poet eller en filosof men tydligen kultur var det enda som fanns för mig att gå på, eller ekonomi-inriktningen.. Men jag visste ju att klassen skulle vara för stor i ekonomi-inriktningen så jag stannade på kultur.
Jag kunde valt ett annat program men nu när man gått samhäll i tre år, varför "wasta" tiden till ett annat "icke-så-brett" program?
Jag kan inget mer göra än att sitta framför denna skärm och se tillbaka på vad som hänt... Oh vad sur jag blir när jag tänker på detta alltså...

Fester- ja, alla fester ska ju diggas, speciellt när man inte är så van vid att festa. Tack till alla som arrangerar/är med och fixar till med fester osv.

Familjekris- japp, efter studenten ändrar min far attityd och personlighet. Min mor blir... Korrupt... snyft, tyvärr och min syster får verkligen lida eftersom hon inte har ett "riktigt" hem längre...
Allt blev, eller blir ett sålänge helvete.. Jag vet att det kommer att upphöra när jag sticker från Arboga.. Men jag sticker inte nu.. än..

Intressant läsning eller hur? Jag berättar mer sen i denna nyskapade blogg.
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Introduktion

Hej.
Jo precis, det är jag som är Eddie från Arboga-staden. En mycket trevlig stad med trevliga människor. Har gjort precis som alla de andra, att starta en blogg...
Jag tänkte att denna blogg ska handla om det som intresserar mig, just det, musiken och det hemliga beatboxandet som jag slutat göra offentligt. Men folks, jag har inte slutat beatboxa men jag slutade att beatboxa offentligt eftersom många ansåg att det var alldeles för "högljutt" och tråkigt... Visst, det var tråkigt men samtidigt väldigt svårt och krävande... Man måste lära sig något nytt hela tiden - vilket var väldigt svårt...

Som sagt, denna blogg kommer också handla om dessa fredagar som kommer att komma och gå, så varför inte starta Eddiemans Fredagspub här också men detaljerat?

Den förra bloggen [Big Eddie's MiniSite] blev det inte mycket av och den är också på engelska eftersom många av mina utländska vänner ville ha informationen på engelska. Men det var väldigt längesen jag uppdaterade bloggen.
Men denna blogg ska inte vara som den andra. Denna ska vara som man säger; UP-To-Date.
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018
RSS 2.0