Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Fredagspub [29 Jan]

Hej och välkomna till Eddiemans Fredagspub!!


Idag är det en solig fredag, som ni redan vet, har det verkligen snöat in i hela Sverige och det får vi verkligen tacka molnen och himlen för det fina arbetet som de nu gjort.
Vägarna, planerna och precis överallt är nu täckta med ett ganska tjockt lager snö som verkligen ändrar synen på en, ganska rejält med tanke på att snön är helt vit och med det menar jag att snön är något mycket unikt. Jag menar det, snön lyser verkligen vit som kanske får en att tänka att man är färgblind.
Ute i skogen så är synen bara svart och vit. Träden är täckta med snö och likaså stigarna. Otroligt eller hur?

[Vid skuggorna...]
I onsdags var det verkligen snökaos. Det snöade som aldrig förr och det var trafikkaos hit och dit... Men sorgligt nog finns det sådana som tar det där lite för mycket kanske och då menar jag alla de fartdårar som finns på Sveriges vägar och förstör för en. Hur många gånger har inte jag sett många bilar hamna i olika situationer där till och med polisen varit med inblandad? Många kan jag säga och det bara i Arboga vilket jag tycker är mycket synd.
Och många utav dagens ungdomar säger att Arboga är en "skitstad" där de menar att allt som sägs privat, sägs inom en allmänhet ganska snabbt vilket får en att börja fundera att varför pågår det en sådan hat mot varandra, i smyg?

Arboga är en mycket fin och trevlig stad, det kan jag åtminstone tycka. Arboga har sina positiva sidor. Dock inga så där stora negativa sidor har inte Arboga. Jag vet inte, jag kan inte komma på något just nu vilket betyder att jag tycker Arboga är en fin stad. Folket är underbara och man känner alla i princip och det är det som är det trevliga så jag förstår inte varför ungdomarna i Arboga tycker att Arboga erbjuder så lite för dem själva...
Men jag har varit mycket kritisk mot dem själv. Hur kan de påstå att Arboga inget har att erbjuda när i själva verket Arboga HAR GJORT OCH FÖRSÖKT HELA TIDEN ATT ERBJUDA DAGENS UNGDOMAR MED UNDERHÅLLNING MEN DE IGNOERAR ALLA BJUDNINGAR SOM ARBOGA ERBJDER!!!

Jag har skrivit om det förr i detta inlägg. Och jag kan inget mer säga. Om ni kunde svarat på min fråga som jag ställde den 3 december 2008 så kanske jag inte skrivit om detta idag men det får mig att bli förbannad. "Vi arrangerade men misslyckades på grund av er. Och ni ville så gärna ha den men varför kom ni inte för?" Detta kan nog vara sammanfattningen för vad som har sagts idag.

Okej, nu gick vi verkligen offtopic... Men det brukar hända och det är ingenting ovanligt.
Idag är det Olle Ytterbergs födelsedag och jag har redan önskat honom Grattis på hans födelsedag idag via Facebook och jag gör det gärna här i min blogg också. Grattis ännu en gång!!

Veckan har varit informativ.
Med alla möten som jag haft tillsammans med våra medlemmar inom SSU Arboga och SSU i Köping så har vi faktiskt med hjälp av Martin Andersson, försökt att bilda en alldeles egen SSU i KAK som fördelar sig med våra tre huvudkommuner: Köping, Arboga och Kungsör och därav haft hjälp och information med SSU Västerås där de har deras expedition.
Vårt första årsmöte i Arbogas SSU kommun hade vi i onsdags och det var lyckat, dock var vädret som sagt, inte i topp den dagen. Rapporten skrevs ut och tilldelades vidare till våra medlemmar och därav SSU i Västerås och de tycker att vi gör ett fantastiskt arbete.
Jag tackar alla som verkligen vill vara med och påverka.
Det är mycket arbete som står i fokus och mycket kommer att sägas och diskuteras och det ser jag fram emot och hoppas det kommer att bli något samarbete mellan våra kommuner.

Jag blev ännu mer glad när jag fick höra att när Martin var på Kommunfullmäktigemötet igår kväll så togs många frågor från SSU KAK upp i mötet och flera partier höll faktiskt med oss och det är något som verkligen inte händer varje dag mina damer och herrar. Tycker de precis som oss så är det hopp och glädje som vi ser fram emot i tiden.
Jag skulle gärna vilja vara med i framtida möten med bland annat Kommunfullmäktige och tycker låter spännande.
Och jag ser fram emot Framtidskonferensen som kommer att äga rum alldeles snart.
Jag ser fram emot alla möten som vi kommer att ha.

Ha en underbar Fredag idag!

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Fredagspub [22 jan]

Hej och välkomna till Eddiemans Fredagpub!

Januari har verkligen varit hemsk. Både för mig, mina nära och förmodligen hela världen också.
Nu när svininfluensan befinner sig någonstans i världen och gör sitt hemska arbete så gör även jorden sina förändringar...
Och eftersom inte världen kunde enas med miljöfrågorna som vi tidigare skådat i Aftonbladets miljöinsats-artiklar där de även rapporterade direkt om klimatmötet i Köpenhamn i december, vilket var ett grymt fiasko, så har det hänt katastrofer som krossar ens hjärtan katastrofalt, många minnen blir till slut helt svarta och nära och kära är tvugna att gråta efter sina hjärtan som gått bort. Jag tycker att det är hemskt det som dem upplever på Haiti.

[Jorbävningen i stackars Haiti]
Vi började och även välkomnade det nya året med varma klappar, applåder och fyrverkerier men några dagar senare resulterar det i en katastrof som nu tyvärr ett land såsom Haiti fick uppleva...
Den 12 januari 2010, 25 kilometer sydväst om huvudstaden Port-au-Prince var där jorbävningen ägde rum och som dessutom mätte 7.8 i Richterskalan och noterades som ett av de kraftigaste i området på åtminstone 200 år.*
Omkring 100 - 200.000 döda befarar man ha omkommit efter denna jorbävning och det drabbade Port-au-Prince så hårt att de söker hjälp från sin granne Dom. Republiken och hela världen runt. 
Sverige hjälpte naturligtvis med och hjälper än idag med att skänka pengar och gåvor för de drabbade i Haiti vilket jag tycker är ett fantastiskt arbete nu när det verkligen är kriser... Samtidigt som jag ser detta så betyder det att år 2010 inte är ett år med nya tag, det är ett år där man verkligen ska vara vaksam, uppmärksam och kanske mer motiverad än tidigare, för året har nu bara börjat...

Detta påminner mig om den katastrof som ägde rum år 2004 i den Indiska Oceanen som drabbade Indonesien, Sri Lanka, Indien och Thailand. 225 000-300 000 människor miste livet, och över 5 miljoner beräknas ha blivit helt hemlösa eller tvingats fly. Det var tsunamin, [Hamnvåg på Japanska]. 

[En respekterad mans death...]
Samtidigt som jag skriver detta får vi inte glömma om den olycka som inträffade i Onsdags där en Buss kolliderade med en personbil. Busschauffören fick tas om hand efter ett chocktillstånd. En man vid 25 års åldern och en vän till honom, en 37 åring var med i personbilen och kolliderade med bussen, antagligen på grund av det hemska vädret då det är halt på vägen. 
25-åringen omkom vid olyckan och 37 åringen vårdas på intensivavdelningen. 

25 - åringen var från Eskilstuna, men han hade ett jobb på Pizzeria Viking i Arboga och han var en respekterad man. Det är så ENORMT tråkigt att förlora en sådan respekterad man som hade hela framtiden vid sig. Det är så himla tråkigt att en dör på detta hemska sätt, trafikolyckor... Jag fruktar verkligen sådana faror verkligen, speciellt på sådana vägar såsom E20. 
Igår hade man en minnesstund för 25 åringen som kallades för "Stoffe" om jag inte har fel, klockan 21.00 utanför Pizzeria Viking i Arboga vid dörren. Jag tänker på hans nära och kära, alla tankar går till dem. Rest In Peace, friend...  //Eddie. 

Det är tråkigt att nära och kära dör, så enormt orättvist! 
Det värsta är ju att människor dör nästan varje dag... Det är inte en kul tanke det där, det är en hemsk tanke. Döden är något alla vi fruktar över. Vad kommer att hända efter en människas död? 
INGEN vet det ännu och vi kommer förmodligen aldrig att få kunna veta om det heller. 

Med andra ord har dagens fredagspub, ägnat sig åt Katastrofer och Döden... 
Tragiskt nog... Mycket tråkig läsning idag, jag vet...

//Eddie
 
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Fredagspub [15 Jan]

Godmorgon eller goddag och välkomna till Eddiemans Fredagspub, årets första Fredagspub-inlägg för att vara ärlig och jag har verkligen slarvat bort tiden genom att inte uppdatera så ofta som jag skulle under decembermånad... Men nu är det mitten av januari vilket är ju en ren självklarhet och dessutom skönt för nu vill ju alla slippa denna hemska och kalla vinter som vi fått uppleva eller hur?
Idag var det inte så kallt. Bara minus tre grader och det var faktiskt ganska skönt ute, nog för jag har ju sagt att minus 8 grader kan jag nog ta emot men under 8 minus går inte för då säger kroppen emot... Samma sak när det är varmt, det får inte överstiga plus 23 för då är det för varmt!! Jag har faktiskt 22 grader hemma hos mig och det är lagom varmt, åtminstone kan jag sova utan att behöva vakna mitt i natten, bara för att det är för varmt och måste kyla ner mig... What a waste...

Veckan har varit lugn men smärtsam... Jag tänker på den återkommande förkylningen som först drabbade min näsa rejält och sedan gjorde den återigen comeback genom att tränga sig in i halsen och drabba förkylningen ännu mer och så fick man hosta igen... Herregud. Detta virus har verkligen drabbat mig som tusan. Det betyder med andra ord att man verkligen måste ta vara på vad man egentligen rör eller känner på... Allt som du kan komma i kontakt med kan nog drabba en oskyldig människa som är frisk nog och bli återigen sjuk... Men det är inte bara det...
Det är denna hemska vinter som vi upplevt. Det är så himla kallt på vissa ställen att man blir sjuk, man kan inte vara immun mot kylan, den drabbar en absolut frisk människa i alla fall.

Mamma gjorde återigen ett besök hemma hos mig i mitten av veckan och det kom också som en chock eftersom hon sällan besöker oss, men då och då kommer hon tillsammans med Jennifer i spetsen men hon tog även med sig brorsan och syster in och då vart det trångt i lägenheten igen... Nog ville de inte bara ge mig en gåva för att överleva, de ville även möblera om så idag ser det lite annorlunda i min lägenhet, tack vare dem...
Jag var kritisk hela tiden, varför ville de möblera om och varför ville de hjälpa mig? jag sade ifrån många gånger men de lyssnade inte på mig... Till slut fick min bror mig att acceptera varför det var bättre att möblera om... Två anledningar... Det första var att soffan blockerade värmen från elementen... Den andra var att jag "fick" mer utrymme om jag möblerade om... Det ser okej ut men jag vet inte om farsan kommer att acceptera detta...

Ett annat besök fick man också som var mindre värt eftersom jag inte är en sådan fanatiker och dessutom hatar att läsa deras budskap... Herregud, kan ni inte lämna mig i fred bara?

Annars har denna vecka som gått nu varit precis helt normal, bortsett från sjukdomen då men annars så har jag fortfarande min humor kvar och allt flyter väl på hoppas jag?

En fullspäckad dag... Ska på intervju klockan 14.00 och vidare senare ska jag hjälpa brorsan med någon dator som måste fixas.
Annars får ni ha det bra denna fredag önskar...

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Cumbia

Cumbia är en musikstil. En musikstil som jag växte upp med. En musikstil som jag aldrig tröttnar på. Det är en mycket trevlig folkmusik, speciellt i Latinamerika. Cumbia spelas oftast i Mexico, Guatemala, Bolivia, El Salvador, Colombia... Ja, även i USA spelas Cumbia, därav kända artister som specialiserat sig på Cumbiastilen, såsom Los Lobos, Ozomatli, Super Reyes, Nando y Solja Kingz, är några utav de.  Man känner lätt igen cumbian genom dess urval av instrument såsom Gitarren, saxofonen, trumpeten, trombonen... Ja, ett urval utav instrument man använder sig utav när man spelar Cumbia. Och cumbia är så bra att dansa till också och du kan dansa till den till vilken dansstil som passar just dig.

Cumbia kommer från landet Colombia, där man utövade den nya stilen genom att mixa andra musikstilar till en helt egen. Detta blev så populärt att många valde att mixa till en egen unik version av cumbia och idag har många latinamerikanska länder en alldeles egen stil av cumbia som nu idag kallas för Modern Cumbia.

Kulturen i Sverige är unik och det gillar jag, det ska vara Kultur vart man än befinner sig! Och faktiskt finns det många som spelar Cumbia i Sverige, en av dem är förstås vi i Arboga där vi har faktiskt familjer från El Salvador som spelar cumbia. Dock har vi alltid haft problem med att försöka få hit riktiga spelare som kan spela cumbia-stilen och vi lyckades faktiskt få hit en grupp från El Salvador som spelar just cumbia och de kallar sig själva för Super Banda - Canto por La Paz. De kom till oss i Arboga år 2005 och 2006 och dem var helt enkelt bäst!


Några bilder på Super Banda när de spelade för oss i Arboga 2005 och 2006.

Deras stilar varierade också. De kunde spela Salsa, Merengue och Calypso och alla dessa musikstilar liknar väldigt mycket varandra, dock är nog Merenguen den snabbaste inom musikstilarna: som har högt tempo. Den musikstilen ska vara snabb!

Cumbian kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Vart jag än går kan jag inte vara utan Cumbia. Cumbia är för bra helt enkelt!

Och därav introducerade vi min hemliga kategori som funnits gömd här i snart ett år nu. Men idag tog hemligheten slut.

** Cumbia Para Siempre. **

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Ännu en sån här dag...

Som man vill helst slippa. Åtminstone jag eftersom jag ännu en gång blivit sjuk på grund av denna kalla och hemska vinter som jag tvingats uppleva, speciellt under julen där jag inte kunde fira jul (som vanligt) med familjen... Herregud, jag hatar att vara förkyld och oftast leder förkylningen till en hemsk hosta som gör att jag blir svag och hes i rösten... Det är inte kul...

[Internet...]
Det är många saker som inte är roliga längre...
För det första så tar vi återigen cybervärlden som idag heter Internet... Det är ett mycket bra verktyg för de som inte har den där möjligheten att utforska världen genom resor till exempel... Internet är för bra men det finns många faktorer som förstör Internet-användningen...
För det första måste man vara teknisk. Man måste förstå Internet-språket. Gör man inte det så kanske man har det svårare att försvara sig. Ja trott eller ej så mobbas man även på nätet enligt en undersökning. Men det är sådana undersökningar som nu tyvärr görs alldeles för sent. VARFÖR kunde inte ni inte göra undersökningarna tidigare för? Var man så illa tvungen att vänta till år 2004 för att äntligen kunna försvara sig?? Det är så sjukt att jag spyr verkligen!! Det gör mig ännu sjukare än vad jag är...

Det andra är hastigheten... Har man snabb hastighet så behöver man inte ens tänka på att sidan skall behövas uppdateras varannan sekund och bilderna hämtas otroligt snabba då. Men har man en så seg och hemsk hårddisk och dessutom har "Streaming" problem, ja då kan man behöva börja om från början och starta en ny partiation på hårddisken och radera allt på samma gång och sedan börja om från början... Herregud alltså.

Den tredje orsaken som gör den lite smått ledsamt är nyhetsflödet som många nu älskar att göra. Hela tiden uppdaterar man med sina statusar och jag läste en igår som fick mig att gråta till sömns... Det var så otroligt att jag inte ens nämner den på min blogg för det är det verkligen inte värt tiden men vi kan faktiskt diskutera om det men det får bli på ett speciellt datum i februari faktiskt... Oh yes, jag ska verkligen diskutera om det eftersom jag tänkt på det ganska länge nu men INGENTING som jag har planerat utav den saken, får att gå igenom, det går bara inte, jag måste börja göra någonting och samtidigt ändra på mina sysslor så att det äntligen ska kunna fungera men det kommer för tusan inte att funka, INTE NU i alla fall...

[Hemservice]
Jag "jobbar" på hemservice i Arboga. Många utav mina kära brukare känner igen mig, andra glömmer bara bort mitt namn och några få vet inte vem jag är över huvudtaget. Men nåväl, jag är på hemservice och trivs faktiskt med arbetet. Trots många tuffa städ-dagar så gillar jag det men det har verkligen tagit sin tid innan jag vänjde mig vid arbetet...
Att jobba på hemservice är som sagt tufft. Man måste verkligen förlja sina städscheman i rätt tid annars riskerar man att hamna efter och missa en rast till exempel men det är sällan som det har hänt. Bara under sommaren när många tagit sina semestrar som det var tufft och som jag sade tidigare i mina blogginlägg, det blir tufft då.
Många känner igen oss eftersom vi är Grå-klädda hela tiden och har alltid med oss, åtminstone två skaft och en stor och tung dammsugare och vår attribut är den där röda kommunbilen som är av märket: Opel där det även står: Hemservice på bilen. Ser ni den så är det "oss" som ni ser.
Mina arbetskamrater är trevliga. Alla har olika egenskaper: Många är snabba på att städa, andra är mer noga med arbetet. De som är snabba ska man akta sig för dock. Man måste hålla upp tempot, gör man inte det så riskerar man att få en utskällning av den andre kamraten som var snabb...
Jag är noga med städningen, städar jag så ska det vara rent och fint och arbetet ska vara noggrant gjord. Annars blir jag inte nöjd eller riskerar att hamna i en stress-faktor, vilket jag faktiskt kände igår när jag städade men hursomhelst, det funkade men då måste man hålla samma tempo som sagt. Jag gillar att jobba med de noggranna personerna för de håller samma tempo som jag har.

Det är alltid kul att få vara social, man får träffa nya personer och de känner igen varandra och det blir en trevligare stämning... Men det finns sina brister, det finns även sådana som är perfektionister och sådana ska man verkligen inte bråka med eller vara för snabb. Där ska man verkligen akta sig för vad man säger, agerar och gör. Därför ska man vara försiktig, samtidigt hos dessa perfektionister. Är man inte det så riskerar man en grov utskällning och du lär ju även bli utskälld eller tillfrågad vidare instruktuioner hos de viktigare personerna i Enheten.

Ha en fortsatt trevlig onsdag så syns vi igen på fredag!

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Isigt kallt...

Godkväll och välkomna till Eddiemans Fredagspub!

Jag måste erkänna en sak; denna vinter har varit en av de kallaste som jag någonsin har upplevt under hela mitt liv, om jag inte har rätt förståss men som jag minns i alla fall, så var det inte lika kallt förra året eftersom vi hade en "grön vinter" såsom en av mina arbetskamrater skulle kunna ha sagt. ELLER har sagt för den delen men hursomhelst, otroligt kallt har det varit.
Det värsta som jag kunde uppleva är hur halt det är på vägarna längs Arbogas gator och jag halkar ill 100%. JAG KAN INTE GÅ PÅ SNÖ!!!! Jag blev så ledsen när jag tvingades gå ut en kall och mörk januaridag där jag hela tiden halkade längs vägarna. Lyckligtvis ramlade jag inte en enda gång men herregud, så ska det ju inte vara.

Dels beror det på mina skor... Hur länge har jag haft mina sönderslitna skor nu?
Jag fick dem som julklapp år 2006 och nu är det 2010 så hela 4 år har jag haft mina kängor men det funkar men dock inte mot halkan...
"Skaffa dig nya skor" är en lösning men en usel lösning under dessa tider... Verkligen, hur många har drabbats av ekonomin numera? ALLA SOM JAG KÄNNER!!!! GRAHHHH! Eller ja, nästan alla för att vara ärlig, det finns sådana som har blivit helt immuna mot denna så kallade lågkonjuktur... Men de är sådana som inte kämpat mycket för att få en achievement i livet medan andra kämpar men tjänar ingenting på det... Och så var det i grundskolan och så var det också i gymnasiet... Usch. Jag hatar verkligen att tänka på skoltiden men ursäkta mig, jag gick faktiskt i skolan och var lydig som bara den,  för att märka av senare att jag var usel på att analysera... Jag glömmer aldrig när min lärare sa det till mig högt så att min andra klasskamrat hörde till och skrek: VA?!. Jag glömmer det aldrig och jag tror att jag aldrig kommeratt förlåta dig om jag än så ser dig. Ser jag dig igen blir det bara en ignorering DIREKT!.

Dels kan det också bero på att det är inte tillräckligt sandat längs Arbogas gator. Hur många klagomål har jag inte hört bara för att det inte är sandat på vägarna?
Herregud, jag har faktiskt hört det ett ganska bra tag nu men INGENTING HAR HÄNT??
Och samma svar får jag alltid: "Kommunen sparar pengar..." Till vad egentligen? Det där stör mig verkligen när jag får ett sånt olyckligt svar... Är det vårt problem eller är det deras? Eller är det bara för att jag bor i Arboga eller?
Jag är ingen "analytiker" som jag skrev om tidigare men vem bryr sig om det egentligen när det bara är jag som har mina egna bekymmer som ingen vill ens bry sig om...
Jag kanske låter elak men sånt händer när man levt på detta sättet i hela sitt liv. Mobbad i skolan, hatad av alla och ensammaste av de alla i Arboga tror jag. Men det varnog inte det som jag skulle ta upp idag dock...

Det jag skulle säga var helt enkelt att det varit fruktansvärt kallt denna vinter. Så kallt att jag faktiskt haft problem med andningen för att vara ärlig och idag kunde jag inte cykla för att cykeln var förfrusen... Jag vill att temperaturen ska stiga och inte sjunka ännu djupare för tusan... Herregud, det räcker med minus 8 grader men inte MINUS 27!!

Varför inte varmare? Jag älskar det kalla. Jag kan faktiskt njuta av det kalla men då får temperaturen vara MAX -8 grader och inte lägre...
Ska det vara varmare? Ja tack men överstig inte temeraturen på över +25 för då är det för VARMT!!!
Jag kan inte ändra på jordens termometer men jag kan diskutera om det!
Ha en fortsatt trevlig kväll! Brrr...

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Ny webbsida på gång!

Hej och välkomna till Eddiemans Fredagspub...

Nu vill jag säga att jag har varit extremt dålig på att uppdatera på fredagar... Men hur ska jag kunna hinna med det när förbannade tiden aldrig är som den ska och dessutom blir ju jag sur när jag får inbokade event som jag inte ens bokat in dem som till exempel sjukdomar och aldrig fungerande saker, i hemmet?

[Guanaco Records]
Guanaco Records Loggan
Juni 2009 så pratade jag om Guanaco Productions här på min blogg.
Men Alexander ändrade lite på volymen och tyckte att Guanaco Records skulle vara passande med tanke på hans musik, beats och låtar handlade också om att spela in eller som man säger det på engelska: recording. Och Guanaco Records är mycket passande inom de musikgenrerna som han är intresserad av.
Och nu har han även startat en hemsida! Den är under kontsruktion fortfarande men den ser väldigt professionellt ut om jag ska vara ärlig!
Så en hemsida är PÅ G!!


[Foto: Guanaco Records]
Guanaco Records handlar om musik.

Genrerna inom Guanaco Records, Alexanders eller "Alexiito's" projekt har varierats genom alla åren.
Från början var det Hip Hop och Rap, som var hans musiksmak. Men efter resan i El Salvador, ändrades planerna till den spanska reggaen; Reggaeton.
Så mycket tid han ägnade åt att skapa Reggaeton-beats, musik som han producerade ett tag till våra vänner från teamet ALB (Arboga Latino Boys) men efter ett svek från det teamet sade Alexander att han ALDRIG mer skulle producera och skapa beats till dem.
Istället skapade han låtar, till sig själv ett ganska bra tag tills han öppnade ett konto på Myspace, där han har några utav hans bästa låtar eller "beats" som det numera heter, listade där.

Efter snart tre år utav Reggaeton-skapare så bytte han åter genre och satsade istället på Techno.
Och än idag fortsättar han så gärna med skapandet av Techno-beats.
Men det är inte bara techno, det är också Rock och Melodic Death Metal, inom hans musik. Men han har sagt att det är svårt att skapa Rock-låtar eftersom han själv inte spelar i ett sådant band, som de flesta gör nuförtiden.

Guanaco Records startades efter att ALB skapade deras första inofficiella låt, Test 1. Och detta var på sommaren 2004.
Och varför det skapades var enkelt och simpelt; det var hans utrustning och projekt som användes under tiden.
Guanaco Productions är projektet/låtarna som han skapade "beats."
Guanaco Records är projektet/låtarna som vi har skapat och spelat in tillsammans.
Guanaco Video Entertainment är något nytt som syftar till att skapa musikvideos och andra unika videos

"Guanaco Entertainment"
Guanaco Entertainment är basen för hela projektet inom "Guanaco Productions, Guanaco Records och Guanaco Video Entertainment" Dessa projekt är inofficiella projekt men fortfarande riktigt häftigt att det flyter på, genom tiden.
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018
RSS 2.0