Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

"Bad Things Happens To Bad People"

Hej.
Att skratta är det absolut roligaste och trevligaste som någon människa kan "göra" eller hur? När något är roligt och skämtsamt, ja då måste man skratta.
Jag har skrattat åt saker i princip varje dag. Det finns ingen dålig dag eller en dag fylld med gråtande eller gripande ögonblick (vilket jag fruktar för om det förekommer). Jag är en glad person.

Men jag har märkt att just min glada attityd har gjort folk att de "småhatar" mig i smyg och det kallar jag verkligen patetiskt... Bara för att de är sura och pessimistiska betyder det inte att de ska "klaga" på mig i smyg. Kan de bara inte konfrontera mig en vacker dag och säga det öga mot öga istället för att småhata mig i smyg såsom de brukar göra...
Det är dock en minoritet som hatar mig på det sättet och det syns klart och tydligt vilka de är på Arbetsmarknadsenheten i Arboga. Siffra? Hittills är det bara 3 personer som "småhatar" mig på bygget. Det syns klart och tydligt på dem, det går bara inte att missa det...
Jag vill att de konfronterar mig en dag. Säger de någonting illa om mig säger jag till dem varför ni föddes med deras hemska beteende, äckliga attityd och pessimistiska tankar.

JAG HATAR NÄR NÅGON SNACKAR SKIT OM MIG BAKOM RYGGEN PÅ MIG! Som om jag inte visste varför ni ogillar mig eller hur?
För guds skull, en värld idag tycker jag ska innehålla frid och fröjd men det finns människor för allt...

...

Ursäkta röran...
Men jag gillar det inte... Visst, det är en minoritet av folk och jag skiter fullständigt i om de småhatar mig egentligen men jag var verkligen tvungen att dela mina åsikter om detta "äckliga" beteende om vissa människor. Och det är synd för att på Arbetsmarknadsenheten är ju samarbete; glädje, progression och gemenskap som skapar en bra arbetsdag och man presterar bättre med dessa unika kunskaper men det finns ALLTID (TYVÄRR) en människa i klotet som inte alls föddes med dessa nyss nämnda ämnen. DET ÄR SÅ SYND!

Men som "Del Rio" brukar säga; "suceden cosas malas a la gente mala!" = "dåliga saker händer "dåliga" människor!

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

En bra dag på jobbet.

Hej.
Väldigt många glada miner och en fantastisk bra arbetsdag på Arbetsmarknadsenheten idag gjorde att hela dagen gick bort väldigt fort.
Den största anledningen är ju förstås att en mycket efterlängtad person kom tillbaks från sin fyra-veckor långa semester idag och med henne i spetsen blir allt som vanligt igen.
Jag har saknat henne och jag visar all sorts respekt mot henne och mina närmaste vänner och personer som jag umgås med som mest.

Men det som gjorde dagen lite mindre okej var att det har regnat hela dagen idag och luften har inte improviserats så himla mycket med tanke på att när det kommer regn och är molnigt ute, då sänks temperaturen och vi lär ju hoppas på svalare väder... Men jag kände fortfarande att det var ganska fuktigt ute och det regnade så mycket som det gjorde idag så var det ingen trevlig kombination...

Så börjar det närma sig kvällstid också. För mig blir det som jag har sagt tidigare; Chilling och planering... Promenaden skippar vi idag tycker jag eftersom jag har redan haft min lilla promenad, dessutom att jobba med städning och service får en att använda fötterna nästan hela tiden och man blir väldigt trött, jag lovar!
Men jag ser fram emot morgondagen faktiskt. Nu när allt är som det ska vara så är jag inte orolig längre. Dessutom är ju mina dagar på Arbetsmarknadsenheten bara några få kvar så därför är jag extra nöjd.

Ett "tack" meddelande och brev håller också på att planeras och skrivas för fullt också eftersom Arbetsmarknadsenheten har gett mig så mycket goda saker att jag faktiskt kommer att gråta när jag lämnar det.
Men det tar vi en annan gång eftersom ni lär ju få information om det snart i alla fall men formellt på min blogg, det lovar jag.

Ha det bra mina kära läsare!

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Eddiemans "Adrenaline Rush"

Hej.
Jag gillar promenader... Men jag gillar inte fuktiga väderförhållanden... Det var verkligen tungt att andas idag vid 15.00. Fuktigt och hemskt var det.
Hursomhelst så har denna dag bara bestått av det som jag skrev igår nog; chilling, planering och promenaden.
Det är tur man har musiken med sig hela tiden. När en favoritlåt når mina öron så får jag världens "Adrenaline Rush" och gör vadsomhelst under den tiden låten spelas.
Och det var det som gjorde promenaden så awesome idag. Trotts väderförhållandet så struntade jag i det och fortsatte att gå.
Synd bara att magen började krångla vid slutet av routen jag gick och var tvungen att avbryta promenaden. 

Några har frågat varför jag lämnat cykeln och börjat gå igen.
Varför?

Jag tycker om att gå. Simpelt, enkelt och det tar längre tid att nå sin destination och dessutom så kan man lyssna på många goda låtar och bestämma hastighet kan man också göra. Enda nackdelen är att man dock måste planera sakerna i god tid före promenaden, annars riskerar man att till exempel varje vardagsmorgon, att komma försent till jobbet. Därför var cykeln ett bra alternativ för det.
Cykeln var bra även för en hel del transport utav saker, men idag tar jag det lugnt. Behöver jag transport så analyserar jag innan om jag verkligen behöver transport eller om jag kan gå utan någon transporthjälp.
Lär jag behöva det så lär jag fråga om lov om det eller hur? (:

Söndagskväll just nu. Som sagt, ska fortsätta att chilla eftersom jag jobbar ännu än vecka på Arbetsmarknadsenheten imorgon.
Vi får se vad morgondagen har att erbjuda. Men ni kära läsare får ha en fortsatt trevlig kväll!

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Eddie testar Twitter

Godmorgon.
Jaha, idag är det återigen en söndag, tråkigt nog. Och min helg har varit lugn. Det har varit väldigt lugnt och det var längesen det var så här lugnt i mitt område.

Det är ändå dags att börja blogga "Igen" eftersom jag känner att jag har lite mer tid att göra det och jag vill nog inte göra mina läsare besviken.
Det senaste jag gjort när det gäller "Socialt Umgänge" här i cyberrymden är att jag har skaffat ett Twitterkonto.
Den största anledningen är nog dels för att följa mina riktigt awesome favoriter i USA när det gäller professionell Wrestling, och dels för vad som gör Twitter så unikt. Påminner mig mycket om RSS-feeds men Twitter är så avancerat. Just nu är jag dock på inlärningsbasen och försöker hänga med allt som händer där, likadant som jag gjorde när jag skaffade mig Facebook.

Planerna för denna söndag liknar gårdagens; chilling, planering och promenad.
Adios!

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Sämst på att blogga...

Ursäkta röran men lite tid och lite "intresse" har funnits för bloggandet dessa senaste veckor som gått... Det är verkligen mycket som händer nu, garanterat! Och dessa semestertider har förstört vissa planer men hursomhelst ska jag försöka blogga igen.

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018
RSS 2.0