Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Insider: Smokey "LaRue" 2006 - 2007

[Offtopic]
Edison
Smokey "LaRue"
Är en av karaktärerna i Eddiemans Book of Knowledge och möjligen en av de tysta karaktärerna som Edison skapade.
Smokey fick rollen som bonde; en av de få som skulle representera bönderna i Sverige efter ett projekt på Vasagymnasiet i Arboga på grundkursen Geografi som enligt Edison själv, inte alls handlade om Geografi, utan snarare om Politik och Samhällskunskap.
Smokey, tillsammans med tre andra bönder representerade bönderna i Sverige i projektet "EL DORADO" där hungersnöden var enorm och bönderna i El Dorado vädjade om hjälp från stormakterna via ett politiskt forum där ett beslut skulle tas fram, beviljad om hjälp och hur mycket hjälp som skulle tilldelas.

Många politiker från El Dorado hade tagit sig till detta forum också och var de som representerade landet.
Men det var bönderna i Sverige som var nästan i fokus eftersom de var dem som hade råvarorna men det var besluten från politikerna från Sverige, El Dorado och eventuellt några toppchefer från olika företag som slogs om en plats i El Dorados kritiska situation.

Smokey hade egentligen ingen så stor roll eftersom han var bonde i Sverige och hans röst var mindre värdig jämfört med en annan bonde som tog hand om diskussionen lite bättre än Smokey, trotts allt var ju Smokey en tyst karaktär.
"LaRue" eller "Vägen" på franska har ingen som alls betydelse och varför han tilldelades det namnet är fortfarande ett mysterium. Kanske har det något med ett rollspel som Smokey tidigare hade blivit erbjuden att få spela och vara med i men att han var med i El Dorados krismöte är också fortfarande ett mysterium...

Hur det gick senare för El Dorado var att ett avtal skapades mellan Sverige och El Dorado där varor skulle transporteras omedelbart och Sverige skulle bidra med hjälp för El Dorado och man skulle även starta (eventuellt) några företag i El Dorado för att starta upp El Dorado och få bort landet från fattigdomen...

Vad som egentligen hände med Smokey efter krisen i El Dorado är också ett mysterium men faktum är nog att han är en karaktär och som finns i Edisons bok av kunskap (The Book of Knowledge) och kommer nog att minnas som en tyst karaktär.

[Sammanfattning]
El Dorado - Påhittat land och Påhittad forum
Forum - I form av en klass (SP2) på Vasagymnasiet 2006 - 2007 i Arboga
Smokey "LaRue" - Påhittad karaktär och som finns i Eddiemans Book of Knowledge.
Edisons summering: Onödigt diskussionsämne under ett geografiuppdrag. Detta skulle tas i samband med samhällskunskapen och inte under en geografikurs...
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer
Postat av: Max

Aha, minns den "geogrfin" också.

Som enda socialisten av El Dorados politiker, blev jag utröstad och mina solidariska ideer om att hjälpa folket i landet ignorerade.

Tack vare några "studenter" i båda länderna lyckades vi undvika att El Dorado blev en Kapitalist-Faschist diktatur.

2011-09-11 @ 13:04:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0