Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddies Pollenallergi

Goddag och mycket välkomna ska ni vara då till Eddiemans Fredagspub, Eddies personliga blogg på nätet.
Det var ändå ett bra tag sedan jag bloggade, många orsaker har legat bakom inaktiviteten men jag känner att jag kan blogga igen och det är för mycket saker som har hänt, som "måste" snackas igenom. Därför gör Eddie comeback!!!


[Pollenallergi]
Varje år, eller varje shit-load-of "VÅR" drabbas jag av pollenallergin och dess histamin som "tillverkas" i samband med irritationen i kroppen. Det är så irriterande. Och det värsta är ju att jag dessutom är allergisk mot andra saker också såsom pälsdjur, damm och växter såsom björken... Och jag har en fin björk just utanför min balkong. Men lyckligtvis har jag ju en inglasad balkong så just den björken har ju inte drabbad mig men de andra björkarna har verkligen varit en pain in the ass... Eller våratmosfären för att vara mycket tydlig. Jag hatar våren!! Jag blir jämt sjuk varje förbaskat år och just i år 2012 så kom ju pollenchocken som ett stort bombnedslag vilket även triggade igång min förbaskade BRONKIAL-ASTMA!!

Den 2 maj så drabbades jag av en av de värsta astma-attacken någonsin vilket gjorde att jag var tvungen att ringa läkaren för eventuell medicinering. Jag kunde fan inte göra någonting. Chippa efter luft konstant, andas som en jävla tönt och gå som en gammal häst... Det var verkligen hemskt. Men jag får helt enkelt leva med det hela livet... Eller om det finns redemption som min bror brukar säga. Han säger att om Eddie gör en förändring kanske också astman försvinner.
Den förändringen kommer väl så småningom, hoppas jag. Bara motivationen saknas och när den saknas, ja då saknas helt enkelt allt i princip.

Mer läsning får ni också nu när Eddie är tillbaka, jag vet att det finns fortfarande folk som läser mina inlägg och det är bra. Det är väldigt bra till och med.
Ha det fint denna söndag!!

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0