Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Command & Conquer - Yuri's Revenge

Hej.
Det var längesen jag recenserade ett spel till er och idag kände jag att jag skulle recensera en av mina absoluta favoritspel genom tiderna, ett "RTS" (Real-Time-Strategy Game) Command & Conquer - Yuri's Revenge.
Spelet är en expansion från Westwood Studios, EA Games och det bästa från det tidigare spelet Command & Conquer - Red Alert 2 blev ännu bättre.

Jag har spelat igenom många värdefulla timmar på just detta fantastiska spel och den anledning är att du kan skapa vilken enorm styrka, armé och bygga en helt stor bas för att anfalla andra spelare eller Yuri's styrkor eftersom det är Yuri själv som har all fokus i detta fantastiska spel.

[Plot]
Spelet inleds i det Vita Huset om Yuri och hur han har börjat sitt övertagande av världen genom så kallad "mind control". Vi vet ju hur stark han var i Red Alert 2 men Yuri ansåg att istället för att ta över en nation, varför man inte kan ta och erövra hela klotet.
Yuri gör allt, han skapar även propaganda för sin "mind control" affär och han köper även MassiveSofts huvudkontor där vd:n för företaget hotas genom att ta hand om alla ekonomiska handlingar från Yuri's armé.
Han lyckas även hjärntvätta olika superstjärnor såsom The Terminator och Rambo men med hjälp av spelaren så kan du motverka detta förstås.
Det fortsätter...
Yuri avbryter genomgången i det Vita Huset för den Amerikanske presidenten Michael Dugan, genom att bevisa hur han planerar att ta över världen med hjälp av hans senaste uppfinning: "Psychic Dominator". Och just en av dessa "torn" verkar vara på Alcatraz och Yuri aktiverar den.
Presidenten kallar sin styrka och vill ha tornet förstörd och sedan börjar kriget. Ett dussin flygplan infiltrerar ön och attackerar men blir snabbt nedskjutna av Yuri's "Gattling Towers" runtomkring ön och ett plan kraschar på en av kärnreaktorerna på ön och tornet kan inte längre fungera. Men Yuri så smart som han är hade redan tidigare beordrat sin armé att bygga flera utav dessa unika "Psychic Dominators runt om i världen och presidenten fruktar det allra värsta och hoppas på att de återigen vinner och sätter stopp på Yuri's ondskefulla planer.

[Min erfarenhet]
Jag älskar detta spel eftersom grafiken påminner mig mycket från Command & Conquer - Tiberian Sun och alla enheter påminner mig också ifrån det tidigare spelet. Dock fastnade jag aldrig på Tiberian Sun men jag fastnade snabbt för red alert 2.
Och Yuri's Revenge är det spelet som de verkligen förbättrat Red Alert 2 med 110%. Nya styrkor, enheter, byggnader och en helt ny ARMÉ bestående av Yuris unika styrkor, kan du enkelt kontrollera och styra hur du själv vill i spelets "Skirmish" uppdrag.
Jag ogillar dock Yuri's styrkor i spelet eftersom hans styrkor är verkligen svåra att krossa på grund av hans "mind control". Och inte nog med det, Yuri kan även konrollera dina byggnader nu och på så vis är Yuri starkare än någonsin och svår att eliminera på direkten och det ska vara strategi till 100%.

Som sagt, spelet är en av mina favoriter och jag har spelat många timmar.
Detta spel är AWESOME om man får uttrycka sig så.
5 av 5 stjärnor får den av mig i alla fall.


//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0