Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Ytterligare försenade inlägg...

Jaha, då var man här igen... Jag sa tidigare i ett inlägg att jag "lovade" att det skulle komma frekventa inlägg där ni också skulle vara uppdaterade om Eddies kära liv. Men jag misslyckades igen... Jag undrar hur många gånger till jag kommer att misslyckas genom att uppdatera denna blogg? Det är ändå något så simpelt som att skriva ett inlägg utifrån sina aspekter kring livet och kreativitet. Jösses...

(Foto: När Eddie fortfarande var "spelberoende".)
Varför dessa förseningar och dåligt uppdaterande? Skolan förstås... Skolan tar nästan all min tid och kraft samtidigt som den också slukar upp orken att fortsätta göra någonting efter att man studerat in alla dessa "mjukvaror" som vi ständigt får in oss i våra hårddiskar (hjärnor).
Vädret kanske har en viss påverkan i det hela och hur vägförhållandena ser ut för varje dag som kommer är också en ganska så betydande faktor när det gäller att "hålla energin uppe". För att: vad vi än gör så konsumerar vi energi och för att återfå den energin sover vi för att återställa oss samtidigt som en helande process startas och aktiveras i kroppen när man ligger och sover. För att, den bästa medicinen (efter skrattet) enligt mig är den egenskapen, den förmågan att få kunna sova och bli helt återställd efter en tuff dag på arbetsplatsen, skolan eller en annan sorts arena... För att återgå till de vägförhållanden som jag nämnde tidigare betyder det att för att mobilisera sig från en punkt till en annan punkt förbrukar man energi.
Detta kanske inte är krävande för människor som åker bil eller har tillgång till bil men punkten i det hela ligger i att; förbrukning utav min energi går relativt högt att studera, till att mobilisera och socialisera sig med folk runt omkring sig i samhället. Det är bra, det är bara synd att den sortens förbrukning av energin idag som jag har är mycket hemsk och i dåligt skick att det kanske är dags att tänka på något mycket, så att säga, friskare faktorer kanske? Trotts att jag går en utbildning där det handlar om att främja människors hälsa och hälsopromotion och att jag ständigt ser, lyssnar och hör hur människorna engagerar sig i idrottsaktiviteter, gym och hälsoaktiviteter, ser jag fortfarande mitt liv som det var förut ungefär; ensamt, lugnt men också krävande men jag har roligt och det är väl det som håller mig igång om dagarna. Glad, nöjd och optimistisk person har jag beskrivit mig själv som sådan och det är jag väldigt stolt över.

Och angående det som jag nämnde om människor som har bil eller har tillgång till bil; vore det inte lyckligt att man samåkte med någon eller några till respektive arbetsplatser, skolor etc för att dels, spara på sina egna kostnader, miljömässiga faktorer och det sociala umgänget? Det finns men dock i mycket små mängder och den enkla anledningen till att det är så enligt mina spekulationer och teorier är att det skulle få myndigheterna och arbetsplatserna att se rött ut om man inte själv ägde både körkortet och bil vilket de strävar efter att du har numera vilket även krockar med det så kallade "mobiliseringen" utav människor idag.
Men vi människor strävar ju efter kunskap varje dag så jag antar att mina frågor och funderingar kring detta ämne är så att säga, lite "skumt" men det är som sagt bara mina funderingar och reflektioner hur jag ser på livet idag.
 
God morgon!
//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0