Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Arboga Karnevalen 2014

Hejsan och mycket välkomna ska ni vara till Eddiemans Fredagspub, Eddies personliga blogg på nätet där alla är välkomna att läsa mina inlägg, så känn er alltid välkomna. 
 
Efter ett ganska så successivt inlägg om den framtida spelföreningen igår på bloggen så fortsätter jag att hålla mitt mål att åtminstone ha ett inlägg per dag på bloggen eftersom det är viktigt att dela med sig utav sina åsikter till andra och varför inte göra det på bloggen? Även om jag har både Facebook och Twitter så blir ju bloggandet på dessa sociala medier inte likadant när man bloggar. Ett blogginlägg kan du faktiskt utveckla saker med mera saker och intressanta åsikter i inläggen. 
 
Jag försöker åtminstone vara så informationsrik när jag publicerar mina inlägg vare det sig är på just bloggen, Facebook eller Twitter eftersom jag fullständigt hatar när någon "teasar" om en information som man kanske inte skulle ha sagt eller liknande plus att man inte är specifik heller. Men hey, det är ju bara jag det. Jag kan inte göra så mycket om den saken mer än att försöka göra det för mig själv istället, att förbättra kvaliteten på mina inlägg och statusar. 
 
[Arboga Karnevalen 2014]
[Foto: Tivoli i Arboga]

Lite sent ute men aldrig något för informationen tänkte jag instant efter det som jag precis skrev ovan och varför inte börja med något så glädjande för fritid och kulturverksamheten i Arboga som är så enormt mycket viktigt för Arboga? Arboga karnevalen hade som startskott den 13 juni vilket för mig var ganska jobbigt med tanke på att jag dels hade det extremt tufft med inlämningsuppgifter och rapportskrivning och dels också familjerelaterade event och händelser men hade det inte varit för mina fantastiska vänner så hade jag definitivt missat hela kalaspaketet. 
 
 
Fredagen ägnade jag och mina vänner mycket tid vid tivoli-området där mycket knallar och marknadsstånd hade sina positioner. Jag hade dock missat det tidiga barnkarnevalseventet som alltid är på fredagen eftersom som jag nämnde tidigare, jag studerade i hopp om att bli lite klokare men jag hann i alla fall att se om det fanns något vilket det gjorde ju och sist jag var på ett karnevalsevent var 2011 eller 2012 och varför det är oklart är ju som sagt min fantastiska hjärna som aldrig kommer ihåg något så viktigt som olika datum som har varit betydelsefulla, inte minst när det gäller att komma ihåg en verksamhet som Arboga Karnevalen. Men jag hann åtminstone med båda dessa dagar men vi är ju fortfarande på fredagens event. 
[Foto: Här kör klon med vinst]

Fredagens höjdpunkt var ju "klon"ståndet och varför inte kalla det ståndet för just "klon"ståndet eftersom jag INTE har ett så specifikt namn för det. Anledningen till att jag kallar det för "klon" är ju dels tagna från två olika sorters referenser. Den största och mest relevanta referensen är från Toy Story där klon-maskinen finns med som en stor del i filmen och den andra referensen är från The Sims 3 - Övernaturligt Expansionspack där spelaren kan köpa till sig just ett "klon-maskin" till simmarna som kan stå vid ståndet och vinna några roliga men också gulliga priser för sig själv eller andra i familjen. 
 
[Foto: Paladin too much?]
Lördagen bjöd på ett fantastiskt varmt och soligt väder där massor med färger utstrålade eventet bara ännu mera vilket jag tycker var enomrt tur och lyckat med tanke på att jag som sagt hade missat hela tre tidigare karnevalsevent vilket är ju ganska så sorgligt men jag fick åtminstone uppleva det nu och det är jag väldigt tacksam över. Hade det inte varit för mina vänner hade jag missat detta också vilket hade nog varit förfärligt tråkigt och dumt gjort också. 
Årets karnevalståg bjöd på tio? Olika grupper som visade upp sina danser, färgstarka kläder och kultur vilket jag alltid tycker är så roligt speciellt när jag brinner för fritid och kultur och för Arboga som är en liten stad så betyder kulturen väldigt mycket för turismen också. 
 
Jag gillade deras färgstarka dräkter. Professionellt gjorda och det symboliserar även just hur kulturen ser ut i dessa unika länder och dess betydelse. Även om jag inte var länge ute på karnevalen så kan jag i alla fall stolt säga att jag såg på den och att det var verkligen något att minnas över. Jag hade kul och jag hoppas också att ni andra också hade kul för er som såg på just Arboga Karnevalen 2014. 
 
//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0