Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Glad Alla Hjärtans Dag

Hej. 
Det var ett känslomässigt inlägg igår huh? Det är helt enkel en enkel konfundering och ett ganska så svårt ämne detta med kärlek. Så ursäkta om det kändes alldeles för virrigt.
 
För övrigt har jag idag lyckats med att närvara på Arbogas Fritids- och kulturnämndens konstkomitté där vi fick bland annat prata med bibliotekschefen Eva Petri som gör ett fantastiskt jobb på stadsbiblioteket i Arboga. Det är verkligen ett hårt arbete hon gör tillsammans med alla de på biblioteket så verkligen en stor tumme upp för det. 
Och vi fick dessutom gå på vernissage och i denna gång är det konstnären Benny Stigsson som har sin usttällning av akvarellmålningar. För er som är intresserade av denna utställning så gå in och kika in i Arboga Stadsbibliotek, det är skyltat så det borde man inte missa. 
Foto: Änder in action
Snart dags också för den vanliga spelträffen på gamla brandstationen (Brandsta) och sedan får vi se vad som händer. För er om är intresserade av att träffa människor som håller på mycket med bland annat spel, e-spel rollspel och brädspel så kika in för att få en inblick över hur det ser ut i föreningen; varje lördag mellan klockan 14.00 tills eventet slutar helt enkelt. 
Ett evenemang kommer att hållas den 11 april så för er som är intresserade av att köra brädspel, spel eller liknande så checka in på spelföreningens "Tabletop Day 2015". För mer information så klickar ni på denna länk. 
Självklart är inträdet gratis. 
 
Vi hörs då! 
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0