Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

"San Valentino"

Ahh yes... För er som undrar vad detta betyder borde ni egentligen ha sett lite grann ute bland våra affärer eller i stadens mitt med tanke på hur mycket folk det var ute som vimlade. Eller ja, vimlade vet jag inte men det var väldigt många ute. Antagligen på grund av att förbereda inför alla hjärtans dag som är typiskt den 14 februari. 
 
Jag har inte så många goda minnen från just denna speciella dag som berör alla människor på ett eller flera sätt. Jag har aldrig tänkt på det som någon form utav höjdpunkt heller eftersom jag vet mycket väl om att jag inte haft något inflytande i just kärlek eller ett förhållande vilket för övrigt måste poängteras att nu på söndag kommer jag och min podcast-kamrat snacka om just ämnet kärlek och hur kärleken påverkat oss. 
Foto: Unrelated
 
[Love is in the air]
Hmm. Love is in the air... Hur känns det egentligen? Hur känns det att vara förälskad i någon och dela med sig utav sina åsikter, diskussioner, tankar och idéer med sin käraste? Hur känns det att till exempel få en fin gåva eller liknande från sin käraste. Hur är det egentligen med kärleken i stort?
Det var då många frågor som fortfarande söker svar, eller i alla fall jag som söker dem men tyvärr är det inget jag tänker på dagligen men när jag väl får min fria tid för mig själv kommer dessa tankar i huvudet upp. 
 
Om jag haft otur när det gäller kärleken kan jag svara kanske av den enkla anledningen till just att jag aldrig haft ett förhållande med den där: "significant other". Det ger ju att svaret "kanske" förblir en episk "paradox" med tanke på att; jag aldrig haft ett förhållande vilket gör det enkelt att jag aldrig upplevt vilka egenskaper och/eller ansvar som kommer fram när det gäller att ha ett förhållande. Och sedan det andra; eftersom jag aldrig haft ett förhållande har jag dessutom aldrig upplevt kärleken vilket får mig att känna att det kanske inte är en sådan otur med tanke på att den "kanske" kommer i en snar framtid eller liknande vilket gör att svaret "Kanske " är något mer komplicerat än så med tanke på att jag nog inte har en blekaste aning om vad jag snackar om just nu så vad gör det egentligen när jag försöker snacka om kärleken när jag inte har en blekaste aning om vad det EGENTLIGEN handlar om. Så otur med kärleken? Har jag haft otur? HAR JAG!??!?!? 
 
Frågan blir bara mer komplicerad ju mer jag tänker på det så mitt tidigare påstående om ett "episkt paradox" när det gäller om jag "kanske" haft otur med kärleken håller på att just nu, sönderkrossas av mig själv med tanke på att jag felaktigt sagt att jag "kanske" haft otur med kärleken...
 
Inse fakta Eddie... DU HAR HAFT OTUR MED KÄRLEKEN. DU HAR JU FFS ALDRIG HAFT EN "SIGNIFCANT OTHER"!!!!!!!!!!!!!
 
Hmm. Ja hörrni. Fundersam är jag just nu. Jag vet inte hur jag känner mig just nu när jag skriver ned detta. Lite tom känner jag mig med tanke på att när jag ser andra med sina partners så ser jag lycka och glädje. 
Hemma hos mig infinner jag lycka och glädje när jag får vara för mig själv en stund. Lyssna på mina favoritlåtar i lurarna. Reggaemusiken lugnar ned mig och småglo på datorskärmen för en ny dokumentärfilm eller avnjuta lite nöje genom att spela ett spel eller två... I min ensamhet... 
 
Jag har nog förstått konceptet med "San Valentino". Inte så att det heter så egentligen, jag brukar ju döpa om saker och ting så att det lättare är för mig att beskriva saker och ting. Men jag har inte förstått hur det är att uppleva det genom att till exempel få några "kärleksbrev" eller en ros från en person som älskar en. Hmm, då har jag INTE förstått konceptet med "San Valentino". Och jag tror inte jag kommer att förstå konceptet med det heller. Och för guds skull inte om kärleken heller för det var ju mer komplicerat än vad jag hade tidigare trott om att förstå. 
 
Det låter som om det vore enkelt att skaffa sig en significant other men problemet ligger i att vi människor är varelser med känslor och intressen, och ju mer känslor och intressen som förgyller en ju mer komplicerat det blir att hitta en person med samma intresseområden. Så är det vad jag har förstått när det gäller att hitta den "rätte" eller en "significant other". 
 
Därför är jag extremt oerfaren när det gäller att skriva och prata om kärleken och konceptet med "San Valentino". Jag behöver mer kunskap och mer erfarenhet kring detta. Och för att göra det krävs det ju att jag är inblandad i en kärleksrelation eller liknande men det är än så länge väldigt mörkt... 
 
San Valentino. Om du existerar; hjälp mig att söka efter kunskap: kunskapen om kärleken. 
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0