Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Den perfekta frisyren?

Tjenare. Kanske inte världens bästa bild på mig men damn, vilken frisyr. Eller ja, vilken utstyrsel! 
Godkväll. 
 
Jahaja, ännu en titel med ordet "perfekt" i. Det är som en omgående trend som jag skapar verkligen. Det är inte på grund av att jag håller till en trend eller liknande. jag vet ingenting om något sådant och inte följer jag trender heller. Vad jag dock följer med är strömmen. Ingen aning vad jag menade där. jag fastnar lika enkelt som min förebild och idol; Karl Pilkington. 
 
Den perfekta frisyren. vad innebär det då? Och varför vill jag prata något som detta, igen till och med?
Det är ett förekommande ämne, speciellt i min familj då och jag ska tala om varför. 
För det första vill jag dock bara säga att jag har ingenting emot förslag eller idéer till förbättring. Vad jag dock har problem är när någon inte kommer med nya idéer eller för konstruktiv kritik till mig. Det är bara kritik jag fått och det är mestadels hemma som jag får det. 
 
Alla i min familj hatar att jag har för "långt" hår. Och ja, jag skriver ned "hatar" i detta sammanhang då jag inte hört eller sett något annat mer än bara hat från min familj när det gäller detta. Vad brukar de säga då? 
Det brukar vara i denna stil;
- Du ser sjuk ut med det håret.
- Klipp dig, du ser ju förjävlig ut!
- Du ser ju ut som en älg. 
- Du passar inte med långt hår. 
(Med en fårmask så ser jag fruktansvärd ut; som ett får alltså)
Och många andra kommentarer som jag tyvärr inte kommer ihåg just nu men detta är alltså sant. Dett har jag fått alldeles för ofta. Men säg mig kära läsare... Ser jag ut som en... Älg? 
Jag är ju en människa och ingen älg för det första. 
 
Alla dessa kommentarer kommer från min familj trott eller ej och det är det som jag nämnde tidigare; det är sjutusan inte konstruktiv kritik. Och jag har tjatat om detta med att ge konstruktiv kritik tidigare i bloggen och sagt det face to face med familjen om detta men de tycker att jag inte passar med långt hår i alla fall. 
 
Är det för att jag inte tar hand om frisyren? Jag försöker hålla i alla fall en liten stil men det räcker väl tydligen inte för att ful, det har vi ju redan konstaterat att jag är med tanke på vad jag skrivit om kärleken tidigare. 
Undrar om jag söker efter den perfekta frisyren och i sådana fall, hur ser den ut? Eller har vi den perfekta frisyren överhuvudtaget? Det kanske skulle en utbildad frisör kunna försöka svara mig en vacker dag. jag får helt enkelt be om förslag på en bättre frisyr eller helt enkelt bara raka av detta hår. Men det är ju inte tanken för att som jag nämnde tidigare; jag älskar mitt långa hår och tänker inte lyssna på kritik som jag får konstant av min familj. Bara för att jag har långt hår betyder det inte för guds skull att jag ser ut som en älg. 
 
EN ÄLG!??!?! 
Ibland förstår jag mig inte på mig den logiken. 
 
Ett kort inlägg idag. Undrar varför? Det kan bero på mitt humör. Jag ber om ursäkt för det. 
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0