Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddie älskar vatten.

Ahh yes. Det är lördag idag. En lördag som kommer att spenderas med familjen. Idag hemma hos gamle far min och imorgon söndag besöker jag morsan lagom till mors dag vilket jag tycker är fascinerande. 
 
Igår var en riktigt hemsk dag och den var hemsk i psykologiska aspekter; jag kände mig för ensam och var allmänt deprimerad. Varför det må ni då fråga er. Av ekonomiska orsaker. Jag har aldrig haft tur med ekonomin, inte under min uppväxt då jag ser att min uppväxt var tragisk nog, och sedan under mitt unga vuxenliv som än idag, borde florera, det borde belysas med framgång men det gör ju inte det för mig. Jag har alltid haft otur med det och det är ingen förutom mig själv som måste rätta till mina enormt djupa misstag jag tagit av i mitt liv. Men det var ju självklart inte det vi skulle snacka om. För att hela mina sår, genom tiden förstås, så lugnar jag ned mig med att bara gå ut och ta en nypa luft för mig själv i detta regnande som jag tycker är så fascinerande. Det är alltid så himla mysigt och trevligt när vatten kommer från de gråa molnen uppe vid himlen och faller ned mot marken. 
 
Foto: Eddie i Motala Hamn Augusti 2014

Som ung och vilsen har jag alltid fascinerats av regn och vatten i allmänhet. Bara att höra hur regnet faller ned på olika ställen har alltid varit lugnande, euforiskt för mig. En eufori som får mig att känna lugn och stillhet. Det är åtminstone väldigt trevligt och unikt att bara känna sig lugn av detta ljud. Därför har jag alltid gillat "dåliga väderförhållanden" på något sätt. Dock har det aldrig varit så. 
Fortfarande ung och vilsen, yngre till och med var jag extremt rädd för åska och dunder. Och detta var då problematiskt i skoltiden då jag hela tiden efter varje muller och dunder, alltid grät av förtvivlan och rädsla. 
 
Men under åren har jag lärt mig att hantera denna rädsla och idag känner jag ingen rädsla mot åska, blixt och dunder och förknippar det istället med häftigt och naturens lagar. Det är så naturen fungerar och vi som människor, bör värna om naturen. Det är just naturen som ger oss liv helt enkelt. 
 
Det är inte bara regn som får mig att få vara lugn och känna någon form utav ro, stillhet och eufori; som jag nämnde tidigare, vatten i allmänhet. Ljudet av vattendroppar, en bäck, vattenfall, vattenfontäner. Ja, allt med vatten helt enkelt. Det är så djupt lugnande och fascinerande. Jag älskar verkligen vatten. 
Älskar ni också vatten? 
Låt mig få veta. 
Ha en fantastisk dag!
^_^
 
//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0