Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Kännetecken på ett ointressant inlägg...

...Skrev jag igår. Verkligen, det syntes att ingen var intresserade av inlägget. Då vet man vilka saker man helst bör undvika att skriva om.
Och det är ingenting som man bör ursäkta sig för eftersom jag sakta men säkert börjar lära mig att inte behöva be om ursäkt 24/7 om saker och ting för även det tröttnar vissa människor ut på ganska rejält och då vet man att en varningsklocka är satt. 
 
Vad kännetecknar ett ointressant inlägg?
Klagomål. Definitivt klagomål. Jag tycker dock inte att jag klagar i mina inlägg. Klagar jag så gjorde jag det ganska så rejält i början av min så kallade "bloggkarriär" och det syns verkligen. Idag har jag lärt mig att vara kreativ och informationsrik till mina blogginlägg för det är så man får unika läsare att fånga upp intresset och det utan utbildning förstås. Jag är självlärd för det mesta. Det finns utbildningar till bloggandet men det är inget som jag tänker gå på men om någon erbjuder mig det vore det ju fantastiskt. Att söka sig till mer kunskap är makt verkligen för då vet man mer. 
 
Gårdagens inlägg handlade också om mina mål som jag inte lyckats nå ännu. Mål och drömmar. Tanken var ju att dela med mig utav mina problem och "synder" om det nu ska tolkas på det viset men det var då ingen som läste den och det märksa av verkligen då det finns statistikvisningar för respektive blogg. 
 
Jag antar att när jag skriver om mina intressen och delar med mig av mina intressen är helt enkelt för tråkigt och det vet vi ju från tidigare artiklar om bland annat musiken och varför vissa inte gillar när jag har musiken i öronen exempelvis. 
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0