Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddie's Tänkande [3]

Det var ett bra tag sen jag la in något nytt i denna blogg. Och herregud, jag har missat två fredagspub-ar vilket är skandal tycker jag... Men det finns orsaker...
Först av allt är och var internetuppkopplingen så himla seg dessa två veckor som gått. Sedan var helgerna präglade av en massa struntprat, skit och fortfarande bråk att jag inte haft tid till datorn.
Och jag kallar detta orättvist eftersom DE förstör mig sakta men säkert...
Men utanför hemmet och min familj har det hänt en hel del grejer också.
Möten har jag haft och nu tror jag jag verkligen valt fel väg att representera ungdomsfullmäktige...
ABF-mötena har vi nu haft i ett halvår nu och vad har vi kommit fram under dessa möten?
För att vara ärlig är det enda vi gjort under dessa möten, att diskutera om dagens samhälle både i Sverige och utanför.
Finanskrisen har varit den frågan som diskuterats mest, sedan har USAs val av president diskuterats också om det var rätt val som gjordes osv. Nummer tre i listan kommer Lissabon-fördraget som chockande nog sade alla Socialdemokraterna JA, till den och detta fördrag kom och publicerades i Aftonbladet väldigt sent. Detta innebär att detta fördrag var hemligt nog för inte ens jag hade en aning om vad detta fördrag var. Det var därför vi reste till Stockholm två gånger, den ena gången för att få kunskap och "knowledge" om dagens samhälle och förbättringar i framtiden och att Regeringen inte gör ett bra jobb. Och den andra gången för att demonstrera om... Ja, vad tusan demonstrerade vi om? Om Lissabon-fördraget eller om regerigens dåliga arbete.
Jag hörde mycket dålig kritik om regeringen hela tiden så det måste ha varit en demonstration om Regeringen, men inget om Lissabon-fördraget.
Detta fördrag är en oändlig sak att läsa om och vill ni läsa om det föreslår jag ett närmaste bibliotek eller Wikipedia.
Men vi fortsätter...
Var det verkligen rätt väg? Förra mötet vi hade var en av de sämsta jag haft... Vi diskuterade [eller dem] om Afrika och dess problem...
Och nu börjar jag inse att jag är medlem i en omvärldsanalysgrupp... Och för varje gång jag kommer till dessa möten måste någon utav medlemarna av en speciell anledning, vara borta från möten.
En omvärldsanalysgrupp säger man alltså... Var verkligen detta rätt väg?
Och jag som sagt snart slutar att vara supporter för ungdomsfullmäktige pga min ålder [19]. Då måste jag även här, sluta gå på såna möten där vi kommer till ingen vart, enligt min aspekt.

Jag ber så mycket om ursäkt att jag inte hunnit med fredagspub-arna men det finns sina orsaker och jag har redan nämt dem.
Jag hoppas det inte sker igen...

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0