Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Vad jag förväntade mig för resultat...

Tjenare, efter att noga analyserat resultatet från förra tentamen som jag skrev så kan jag fullt förstå varför jag fick det resultat som angetts... Nej, precis, jag varit inte godkänd och jag kan förstå varför helt enkelt. 
För det första så var nog frågorna så missvisande att det som jag pluggade inte fanns med! För det andra så var jag så fruktasnvärd besviken på frågorna som formulerades av den personen som skrev ihop denna tentamen. Det var sex absolut hemska frågor som inte hade något som helst relevans med lärandemålen, speciellt inte frågorna som handlade om en tidigare studie där vi hade till och med blivit examnierade över, så varför knåpa ihop ytterligare en fråga som handlar om det? Jag har då aldrig varit så besviken förut på en tentamen på detta sättet och jag tror några kommer att hålla med om mina värderingar kring det. 
 
Det är en mycket intressant kurs, så varför ruinera det med en hemsk tentamen för? Har det något att göra med vem som skrev ihop tentamen? Det måste vara det, för jag anser att det var skandal! 
 
//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Dark Eddie

[Offtopic]
Evil Eddie, eller Dark Eddie som han egentligen kallas, är en karaktär i Eddiemans Book of Knowledge. 
Som namnet antyder är Dark Eddie en mycket elak och ond kopia (alter ego) av Eddieman (Edison). Hans dagar är fyllda av hat, ilska och frustrationer... Har aldrig varit glad heller och pessimistiska tankar går alltid i tankarna där han också kritiserar Eddies liv och val. 
Alla aktiviteter som Eddie närvarat i kritiserar han, hans val, inlägg, skrivelser, artiklar, musik och intressen är några ordval som beskriver Dark Eddies hat och ilska mot Eddie. 
Varför just denna onda natur? 
Det finns egentligen ingenting förklarat men vad Eddies teori är helt enkelt att finns det en glad, nöjd och optimistisk person i livet så ska det alltid finnas den arge, onda, elaka och pessimistiska person någonstans och det är precis vad Dark Eddie är. 
Varför just i The Book of Knowledge? Eddie tyckte att det borde finnas en karaktär som går helt emot alla värderingar i kunskapsboken och därför får han en plats, på grund av sin ondska natur. 
 
Anledningen också till denna sämre introduktion av en sådan karaktär som Dark Eddie? Det på grund av att man inte vet så mycket mer om Dark Eddie, det kanske beror på just hans mörka... Natur...  
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Fyra inlägg på en och samma dag...

Japp, det var verkligen mycket aktivitet tisdagen den 26 februari, då det fortfarande var vintermånaden. Oh gud, jag blir så ledsen när jag snart ser att våren börjar sakta men säkert göra intrång, med sin "varma" natur och de "pest" som också för med sig under processens gång... Precis, jag tänker på pollen och de som är ordentligt allergiska mot denna naturliga process som är något som samtidigt är viktigt för vår natur... 
Som sagt, mycket aktivitet just den dagen innebär också att det medör negativitet också med tanke på hur "illa" det såg ut just efter den dagen med inlägg... Ja, skrivna inlägg... Ser absolut inte bra ut... 
 
Vilka fritidsaktiviteter jag har eller hur? Det är så konstigt att även det måste undersökas eftersom jag har fått så många frågor just om mina fritidsintressen... Seriously? Vet ingen vad jag gör fr nått nuförtiden? Precis... Det finns sina förklaringar men de kommer förstås; i andra skrivna inlägg av mig, Eddie. Heh... 
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!!

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018
RSS 2.0