Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Fredagspub [27 feb]

Godkväll och välkona till Eddiemans Fredagspub.

En lärorik fredag verkligen. Mycket trevlig fredag med en massa snack om, allting. Precis, som jag sagt tidigare är vänner och kompisar, ett sätt att få uppdateringar ifrån. Och Eddie besökte Anders idag som verkade vara som han brukar vara.
Och mycket underhållande film vi såg på, Arnold Schwarzenegger är för bra, tycker vi båda två.

[Veckan]
Denna vecka har tillägnats åt film-tittande. Eftersom jag är inte så intresserad av filmer ansåg många att jag borde titta på några filmer. En av filmerna jag såg var Arn. Och guuuuuuud vilken bra film den var. Patrik Anderberg hade rätt hela tiden.

Men det är inte bara tv-tittande. Även ett hockeyspel såg jag på, tyvärr, enligt Frederico el Primero, spelade de, ehm.. inte bra. Inte för att säga att de är dåliga, men jag vet inte. Och för att vara ärlig var det första gången i mitt liv som jag ser på ett "riktig" hockeyspel.
Men "What a Shame..."

Imorgon lördag firar vi med ett glas. Vi firar för att vi överlevt 2 hela månader år 2009. Vilket är helt fantastiskt eller hur? Mars är påväg i stormsteg och trevliga saker kommer att hända under marsmånad.
Och till min käre vän: Vi MÅSTE DANSA! :D

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Update...

Hej och välkomna till min blogg.
Som ni ser har jag "kategoriserat" inläggen. Och jag ska berätta vad de olika kategorierna har för roller. Jodå, alla kategorier har sin egen speciella roll. Och varför undrar ni?
"Allt har ju sin förklaring" som de brukar säga, så det instämmer här också. Därför ska jag berätta om dem.

A hopeless Leadership: "Tre misstag är alldeles för mycket... Men livet fortsätter"
I denna sektion kommer jag att ta upp det som har intresserat mig, saker som görs i andra hand. Politik, Ungdomsfullmäktige och elevråd, Omvärldsanalys forum och beteenden är några utav de mest unika ord som jag kan finna för att få plats i denna sektion.

Artist
- "Eddiemans Beatbox, Big Eddie & Eddieman - The Culture - Den unika musiken"
I denna sektion tar jag upp om mina erfarenheter, om Eddieman och hans hemligheter. Denna sektion påminner mycket om Beatbox, men om man säger "i en fantasivärld".

Beatbox - "Beatboxen och hur den påverkat mitt liv"
Här berättar jag djupt om mina tankar om beatboxen, beatboxkarriären och varför jag började med beatbox.

Eddiemans Fredagspub
- "Det unika projektet"
Här samlas alla inlägg som jag publicerar, på en fredag förståss eftersom det är mitt lilla projekt. Allt skrivs här som hänt under veckan. Humoristiska intryck kan även förekomma. Familjesituationer och musikintressen kan även förekomma. Man kan säga att denna kategori är lite "allmänna" saker som berättas.

La Familia - "Mi familia ya o es una familia reunida"
Familjen på spanska. Här berättas det mer djupare om min familj och situationen. Denna kategori är den som är mest intressant tycker jag.

Och den allmänna kategorin där jag skriver, mestadels, om uppdtareingar lite här och var på andra ställen.

Detta var en Uppdatering också.

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Fredagspub [20 feb]

Godmorgon och välkomna till min blogg. Eller som jag brukar säga, välkomna till Eddiemans Fredagspub!

Jag satt igår kväll och läste igenom gamla dokument och skrifter/artiklar och uppsatser som jag skrivit då när jag gick på Vasagymnasiet i Arboga och mycket av det som stod i texterna handlade om Beatbox.
Och så kollade jag datorns gamla hårddiskar och vad diskarna innehöll och det var en massa projekt, ljudklipp och en del videoklipp också. Nästan alla handlade där också om beatbox. Jag tittade även igenom när filerna skapades och det visade sig vara mellan år 2003 - 2006. Så filerna är relativt gamla kan man väl säga men fortfarande fullt synliga i hårddisken.
Men jag har faktiskt inget minne av detta när jag skapade dem. Och som jag sade till min bror igår: "det måste finnas en förklaring".

[Historia]
Det kan ju ha varit den "avundsjukhet" som jag kände mig den tiden när ALB [denna förkortning står för Arboga Latino Boys] spelade in sin första låt hemma hos oss. Orättvisa hette låten som de producerade med hjälp av ett dataprogram installerat på datorn.
Alla killarna blev och gjorde sina röster hörda inklusive min bror utom jag såklart. Och jag förstår fortfarande inte varför jag inte var med på dessa inspelningar. Jag försökte desperat att få vara med men alla på något sätt tyckte att jag inte passade in där. Så jag backade ur mig sakta och säkert och gjorde mina egna inspelningar istället.
Den enda låt som jag skapade och försökte att "publicera" var "Spike Piledriver 2" - Låten skapades år 2005. Och varför skapade jag denna låt? Jag försökte få ALB - gänget att lyfta sina blickar vilket inte gick som planerat eftersom de redan fått sin studio på Brandsta Café. Och när jag fick reda på detta avslutade jag mina inspelningar direkt men...
Tills min bror köper en splitterny Studiomic. Med en studiomic kunde vi spela in våra röster med en enorm och kraftig ljudkvalitet. Och dataprogram hade de ju installerat på brandsta så vi försökte boka tider och vi hann faktiskt att pröva en hel del instrument som fanns inne i studion. Det var då där som jag mötte för första gången Rickard Lundberg som introducerade sig och hjälpte oss med musiken. Och det tackar jag för verkligen.
Vi spelade in, min bror skapade unika Reggaeton [Spansk Reggae] toner och musik [Även kallad för beats] och vi blev faktiskt nöjda och vi funderade även på en musikvideo tills vi upptäcker återigen att ALB fått tillträde av Karnevalsföreningen i Arboga att de får uppträda med en helt nytt Genre som aldrig tidigare skådats i Arboga. Då lade vi ner projektet. Min bror sade då att han "aldrig skulle skapa beats till dem längre" och jag vet inte vad jag skulle säga då när jag fick höra detta. Visst, jag blev förvånad att de blev så kända direkt på det sättet så kort tid.
Men inte nog med det; även ALB tyckte att vi skulle fått en chans att göra något gott för Arboga och vi fick en plats för att visa vad vi kunde och så blev det. I juni 2005 beatboxade vi i Ahllöfsparken i Arboga inför en rekordpublik. Efter det att ALB, Vi och Anti Silence avslutade sade ledaren att han aldrig hört detta under alla år som Karnevalen pågått och på det viset blev det succé. Det var alltså första gången som jag och min bror uppträdde live. Man kan säga att det var vår "scendebut".

Vi fortsätter året därpå [2006] Nu hade det verkligen gått bra för oss. Vi hade redan gjort oss kända bland det Salvadoranska folket som bosatte sig i Arboga och vi uppträdde på flera olika ställen, tack vare beatboxandet tills återigen Karnevalen gör intrång år 2006. Vi hade redan pratat ihop med ledaren om tiderna och bestämde oss att beatboxa den lördagen i juni som karnevalen ägde rum i. Men vi fick genast kritik av ALB och de insisterade att vi skulle ta fredagen istället och de lovade oss att de skulle göra musik ihop med oss. Och vi [så dumma vi var nog] accepterade det och uppträdde istället på fredagen. men till min förvåning kom det knappt några som såg vårt framträdande. Och det blev ju ett fiasko kan man väl säga. Dagen efter, på lördagen gjorde ALB intrång med deras musik och de presenterade även en ny artist samtidigt. Och så mycket folk det kom då den dagen. Vilket betydde att vi fick den sämsta tiden. Det var då den dagen som min bror bestämde sig att SLUTA med beatbox för evigt. Så tragiskt nog... Men jag fortsatte med beatboxandet tills en dag då jag uppträdde i Folkets Park i Arboga [2006] där jag blev utbuad av publiken, då sade jag stopp! Nu räcker det med beatboxen.
Insider tips får ni här. [OBS: Varning för fult språk i inlägget]

[2009]
Idag är det år 2009. Den 28 mars detta år är det återigen UKM [Ung Kultur Möts] i Arboga. Jag har bestämt mig för att göra comeback med beatboxen. Jag tänker uppträda och göra mitt bästa för att få publiken att gilla beatbox såklart. Jag gör detta för att jag älskar att beatboxa. Och kommer att göra det framöver... 3 långa år utan beatbox, det är ganska mycket för att vara ärlig och nu vet ni nog varför jag slutade med beatboxen, offentligt...

Wow, detta är vad jag har bestämt mig.
Och detta tänkte jag igenom igår kväll när jag läste igenom mian dokument. Men jag är fortfarande arg över en sak...
Minns ni Talangjakten den 12 maj 2006? Inte? Titta in i denna sektion i Big Eddies MiniSite.
Jag hade alltså tre planer för detta men en av de största planerna RUINERADES tack vare att min bror på den tiden, hade skolkat alldeles för mycket från sina lektioner i skolan vilket resulterade i att han inte fick komma till Vasagymnasiet den dagen. En annan sak som kom i vägen var att på den dagen det var talangjakt hade jag ett prov att göra som skulle kosta mig tid och kanske till och med var tvungen att avbryta framträdandet. Men det blev inte så en hima tur och jag beatboxade. Och jag kallar det ett lyckat framträdande. Men jag vet inte hur juryn på den tiden röstade och detta blev resultatet.

En av jurymedlemmarna var en av mina klasskamrater och han kunde verkligen rabbla upp en massa saker som både var positiva och negativa saker angående mitt framförande. Men gjort är ju gjort... Därför kan inte hjortar ångra sig men i alla fall...
Det är fantastiskt att min andra blogg som nu är på engelska, har dessa bloggposter kvar, registrerade i databasen. Det är alltid kul att läsa gamla saker. Det är spännande och intressant.
Därför är det bra att spara saker.

Vilket inlägg det blev nu kära läsare. Nej, nu ska jag fortsätta mitt undersökande. Ha det bra kära vänner och bekanta.

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Vad handlar denna blogg om egentligen??

Hej och välkomna till Eddiemans Fredagspub/blogg.

Idag har jag suttit och funderat över min blogg och vad det är för saker som jag skriver i denna blogg. Jag kanske inte presenterade vad min blogg handlar om i sektionen "Välkomna till min blogg".
Detta är vad bloggen handlar om i en liten sammanfattning:

1; "Meningen med Eddiemans Fredagspub är att jag sammanfattar veckan som gått med bilder, kommentarer och även ett blogginlägg med information och även ibland med humoristiska intryck."

2, "Beatboxen och hur den påverkat mig genom åren"

3, "Familjen och dess hemligheter"

4, "Eddiemans Beatbox, Big Eddie & Eddieman - The Culture - Den unika musiken"

5, "Arboga - En plats för inspiration"

Ha en fortsatt trevlig kväll!

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Fredagspub [13 feb] *EDIT

Godkväll och välkomna till Eddiemans Fredagspub.
Jodå, det är fortfarande fredagspub och jag tänkte kanske ändra lite på det som jag skrev om tidigare. Först och främst är jag inte "Offline" längre. Efter bara några timmars väntan kommer posten och skickar ett meddelande om att mina paket kunde nu hämtas. Oj vad fort tänkte jag och jag for direkt för att hämta paketet och vipps...!! En helt splitterny Monitor! Bättre än min förra som dessutom var TUNG, HEMSK och extremt FUL.
Så nu är Eddie Online igen!

Jag sade även tidigare att jag skaffat mig en ny mobiltelefon. True och nytt telefonnummer till den, Yes.
Det nya numret får ni absolut.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Fredagspub [13 feb]

Godmorgon kära läsare och välkomna till Eddiemans Fredagspub.
Idag är det den 13 februari. Vi har lämnat våra gamla, trista och hemska minnen från januari och börjat med februari. Februari läste jag någonstans, att det är vintermånad och det kan ju stämma eller hur? Med tanke på hur mycket snö som kommit. Och snön har hållit sig, vilket är skönt på något sätt.

Jadu, fredagen den 13 är det också som bonus för denna dag. Och jag vet tyvärr inte vad jag ska tro. Min käre vän Tomas insisterar att det är en turdag eftersom han läst artiklar om det och att människor för 600 år sedan, gjorde kampanjer för denna dag; att det är en turdag.
Men medan andra utav dagens artiklar, säger att det är en otursdag. Så vad ska man tro på egentligen? Om man tror "så" så kanske man får kritik och kanske man tror på det "andra sättet" så får man en smäll eller nått sånt... Nej... Nog med det...

Något mycket märkligt hände i onsdags... Min monitor till datorn gick sönder! Först så luktade det rök i rummet, sedan sprängdes innerdelarna i monitorn vilket resuterade i att monitorn gick inte att använda efteråt. SJUKT! Jag hade precis beställt något mycket trevligt och sedan går monitorn bara av. Jag frågar brorsan om hjälp och säger att delarna av monitorn "smältes" sönder av värmen. Men herregud, mitt rum är "svinkallt" så hur kunde detta ske? Han svarade mig genom att säga "Det är en gammal Monitor!" Iförsig, det är en mycket gammal monitor, typ en från 1996 och det är gamla saker det, fast ännu unika... Eller ja, den är inte unik längre... Den gick ju sönder från inifrån så...
Nu väntar jag på den nya som jag beställde, samma dag efter den "tragiska" händelsen. Så nu vet ni nog varför jag är "Offline".

På tal om offline...
Jag har skaffat en helt splitterny mobiltelefon! Haha, jag kommer att sakna Ericsson, men nu har Nokia tagit över! Telefonnummer får ni om ett par dagar, eller mindre eftersom jag inte "administrerat" den ännu.
Den gamla Sony Ericsson gav jag som en gåva till min far eftersom han behövde en, så varför inte? Han får även kortet med så det gamla nummret [0733545583] tillhör 'Edison Henriquez SENIOR'. Inte jag som även kallas för junior, eller ja, inte nu längre. Nu kallas jag ju för Eddie. Hahahahaha!

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Synd...

Hej och välkomna till min blogg...

[Life]
Det har hänt EXTREMT mycket saker på en hel vecka... Och det är bara tisdag idag... Jag vet inte hur jag ska kunna säga detta men livet är just nu, som min far säger; Sålänge ett helvete...
Och varför är livet ett helvete just nu?
Jo... Jag har ju en korrupt familj... En familj som inte kan enas med varandra och komma på lösningar utan lösningarna är alltid, fel... Åt fel håll, bakåtvända...
Och vi börjar med min bror... Jag hatar när någon som jag känner, frågar om min bror som till exempel "Ey, vart är din bror någonstans? Är han död eller?, Vad gör han nuförtiden? Varför är han aldrig med dig? Är han hemma hela dagarna eller? Varför kommer han aldrig ut? Vart är han?" Och så vidare... Seriöst... Och jag ger dem alltid samma svar: Han är hemma eller han vill inte komma ut.
Detta har och kommer att påverka familjens ekonomi med tanke på att han dessutom har varit (hela tiden) skoltrött. Han hatar att plugga och beger sig själv istället på yrkesarbeten, fast utan erfarenhet förståss... Och nu har det ju gått så långt att skolan faktiskt nästan sparkar honom därifrån eftersom han missköter sig med tiden. Och nu har även familjen hotat med att VI inte längre kan bo hos dem för att ekonomin rasar och att de inte kan ha "oss" där eftersom vi är ett par som "inte gör ett piss"... Usch vilka brutala ord men det är rena ärlligheten... Jag skulle gärna vilja bo kvar hos dem men eftersom det är så korrupt att en inte passar tider och pengar osv... Det är sjukt...
Jag har åtminstone försökt att leta efter utbildningar, sökt jobb osv men det är svårt... Speciellt under dessa tider... Jag vill se förändringar nu...
Inte gör ett piss huh? Jag förstod inte det från första början... Jag har verkligen försökt att göra något och se nu... Jag jobbsöker, i princip varje dag just nu... Nej, vi får se hur det går med stackkars bror, han behöver, tror jag, stöd och support men hans far anser att han har fått "alldeles för mycket stöd och support". Nej jag vet inte hur det här ska gå... Så jag tror ni har fått svar på varför han aldrig är ute... INTE? Nehe... Då får jag väl säga såhär: Han går inte ut på grund av att han hatar att träffa folk... Inte så konstigt att han uttrycker sig varje dag genom att säga detta: Människor... Det måste ha någon betydelse eller hur?

[Browsing through my mind]
Något mer? Just det...
Jag har funderat mycket på mig själv den senaste tiden... Varför jag.... Finns kanske man kan säga... Liksom jag såg på några bilder på mig själv... och läste mina gamla loggböcker... Var jag verkligen så ensam förr? Var jag verkligen så mobbad förr? Var jag verkligen så känslig och blek på den tiden? Var jag alltid ledsen i skolan?Just det, nu snackar vi om grundskolan... Jag... Känner mig så tom just nu... Rummet jag är vid just nu bara krymper för varjde dag som går, det känns som om jag börjar bli galen snart fast jag kan kontrollera mig själv, jag kan känna och se vad som händer omkring mig... Men när jag läser dessa loggböcker... Jag måste gråta...
Problemet är... Simpelt just nu... Varför kommer jag inte ihåg detta? Loggböckerna delades ut när man gick årskurs 6 på grundskolan och slutade delas ut årskurs 9. Så hur länge sen var det? Få se... 19,... Cirka 5 år sedan jag slutade nian... Var det verkligen så hemskt på den tiden... Visst, jag minns hur stökigt det var i klassen förr men inte hur jag kände mig... Jag minns ingenting om det... Och jag läser flera rader... Herregud! Jag var korkad på den tiden... Schhhhhh.... Inte så konstigt att många utav mina klasskamrater på Gymnasiet sade massa saker om mig som jag INTE kom ihåg...
GAHHHH! Vad har egentligen hänt? Jag måste ha, verkligen, slängt dessa minnen i "papperskorgen" någonstans... För jag kommer inte ihåg det. Och det är det läskiga... Många kommer ihåg hur dum jag var förr, hur jag agerade och hur, värsta, flummig jag var förr... Men inte jag? Varför????
Jag kanske skrattar lite vilt hej, och hå, sådär.... Men det är väl normalt antar jag? Jag skrattar för det mesta och har kul idag, för att glömma bort det som jag sade tidigare... MEN? Har det sin förklaring? Är det därför? Nej, jag tror inte på att mitt skrattande har något med barndomen att göra, nehheeeej... För jag fick ingen psykologhjälp när jag gick grundskolan. Däremot fick jag psykologhjälp när jag inte kunde prata när jag var liten. Men det är en annan historia...
Gahhhhh, säg inte att jag är SJUK för det är jag inte! HERREGUD!

Nej, nu har jag tänkt för mycket här...
Jag är en glad, nöjd och en optimistisk person såklart! Det har jag alltid varit! Snäll med ett glatt leende! Det är livet, så ska livet vara. Gärna med lite bakgrundsmusik. Ahhh muuuusiiiik..... ;)

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Fredagspub [6 feb]

Godkväll kära läsare och välkomna till Eddiemans Fredagspub, gällande för 6 februari.
Idag är det lördag, sen igen, jag hatar när jag är sen med alla inlägg, speciellt för denna blogg...

[EN REN BESVIKELSE]
Denna vecka som gått har varit en ren besvikelse. Så många möten, organisationer, besök och demonstrationer... Alla missade... Det är ju helt sjukt. Vädret har ju blivit galet också, se så mycket det har snöat!
Och inte nog med det, det har snöat i hela Europa, till och med i det varma och soliga Spanien i Las Palmas de gran Canaria, har det snöat. Och "townspeople" eller folket där har ju aldrig sett snön. Så alla fotografer och den lokala befolkningen där tog bilder på den helt vita snön i det varma, eller ja, det brukade vara varmt där. Nu vet jag ju inte eftersom det snöar där. HELT SJUKT!
Vädret har verkligen varit, sjuk, den senaste tiden... Jag är faktiskt ganska orolig för framtiden... Så många saker man ser och hör varje dag på nyheterna, det får en att tänka... Oroligt...
Nej men som sagt, en ren besvikelse har denna vecka varit, jobb, jobb, arbeten och ärenden som måste göras, Promenader hit och dit... Ja, man hinner ju FFS inte... Och till organisationerna, mötena och grupperna jag missat, FÖRLÅT!!! Förlåt att jag inte kunde komma, närvara eller arbeta. Och min telefon? Min förbannade mobiltelefon HAR JU INTE FUNKAT!! ["GAHHH THAT SCRAP METAL SHOULD BE OUT OF MY MIND! I SHOULD PICK IT UP, YELL AT IT, THEN; THROW IT IN THE TRASHCAN AND THERE I WILL SET THE CAN IN FIRE SO THAT THE FREAKING PHONE SHOULD BURN IN HELL"]
Jadu, förlåt för denna lilla, eller lilla, usch.. Förlåt, denna "sjuka" händelse och skrift... Men för att vara ärlig, jag skrek faktiskt när min mobil inte funkade... Inte hela frasen men några utvalda ord från frasen skrek jag i alla fall.. Men en enorm tur med mina magiska krafter, den funkar som den ska nu. Det är otroligt men den lever. Den funkar betyder det alltså...

Och idag lördag så var det Vintermarknad! Så trevligt tänkte jag så jag sprang dit direkt och möter Frederico el Primero där. Och lite senare skrämmer Kim, som vanligt, mig med sin kraft och joinar oss för att se marknadsprylarna. Så mycket saker fanns det! Tyvärr var det inte riktigt min stil, eller ja, förutom askarna med goda chokladbollar. Mums, Och det var ju ett bra pris eller hur?
Till min överraskning träffar jag också ordförande för Leaderplus i Västmanland! Han tipsade mig och loggan och annan god information till den nya illustrationen på loggan! Tack! Jag behöver lite tips om det faktsikt och hjälp får man från den sidan faktiskt eller hur?
Och en annan trevlig person jag mötte var Bekim! Trevligt. Han berättade om att han hade blivit varslat från sitt jobb vilket inte var så kul att höra.. GEEEZ. Så många som jag känner har blivit varslade från sina jobb.. USCH
"CURSE YOU FINANSKRISEN!"
Ha det bra amigos y AMIGAS BUENA SUERTE!

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Tråkigt...

God kväll och välkomna till Eddiemans Fredagspub.
Först av allt vill jag säga förlåt, förlåt att jag INTE kunde komma eller närvara vid toppmötet IDAG på brandsta... Så mycket grejer som ska fixas hit och dit... Ibland går det inte, som idag... Jag hade det skrivet men ändå så kunde jag inte. JAG KUNDE INTE!!!
Jag hoppas jag får någon information från mötet idag, eller anars får jag kolla det på deras hemsida senare...

Och jag ser inte fram mot lördagen heller, herregud, så många saker jag måste göra den dagen, det går inte annars... Jag får helt enkelt stryka idén att åka till min favoritstad på lördagen... :(
Åhhhh, så tråkigt...

Ja jag vet, jag är faktiskt lite ledsen idag...

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Updating...

God eftermiddag och välkomna till Eddiemans blogg! Eller som jag kallar den för; Eddiemans Fredagspub!
Precis, eftersom jag inte har en officiell hemsida, vilket jag önskade, så får denna blogg förbli min "Hemsida".
Jag har försökt att designa min blogg med hjälp av den kunskap jag fick från Webbdesign-kursen på Vasagymnasiet i Arboga. Men det har inte gått så bra... Och vad var det man lärde sig där? Jadu, we may never know... Läraren sade alltid att vi skulle plugga via en hemsida och få inspiration där, vilket jag nu fick. Det är en hemsida där man verkligen lär sig använda program såsom Photoshop, Dreamweaver och det fantastiska programmet; Notepad, eller som vi kallar den idag för Anteckningsprogrammet; Anteckningar. Man kan ju använda sig utav kommandotolken, men det är ju iförsig för avancerade typer som behärskar sådan teknik bättre.
Min bror är ju expert på sådant och jag kan inte förstå ett dugg vad det är för koder som han skriver in i tolken, sedan öppnas automatiskt ett annat program där han har 100% kontroll.

För ett par månader sedan ville någon från mina kontakter, också lära sig hur man använder sig utav kommandotolken för att sedan "uttnyttja" dess resurser genom att gå in på en annan sida och få kontroll på lösenord och andra saker som tillhör hemsidan... Detta låter lite kriminellt tänkte jag i huvudet men vi får se hur det gick. Chockande nog fick denne person tag på min dators IP adress. [IP står för Internet Protokoll] och som resultat skickades det automatiskt bilder via Messenger-klienten till min dator. Lyckligtvis skickades inte mina bilder över till personens dator för hade den gjort det hade jag varit sur och väldigt... arg. Men resultatet var inte det denne person ville ha så det slutade med att personen gav upp med testet. Testet kan man med andra ord kalla det att "Hacka". Det var en skrämmande tanke men en enorm tur att personen gav upp med testet... Jag var faktiskt ganska rädd...
Och nej, jag är inte en "datanörd" Jag anser att jag saknar nog mycket kunskap om datorns funktioner och program, även om jag gillar att använda alla datorns funktioner och program, såsom word, powerpoint eller... p...p...Paint.
Och jag är definitivt inte en "spelnörd" heller för herregud! Hur många spel äger jag? 4st bara!

Jag har tidigare nämnt om detta med UKM [Ung Kultur Mötts] och vips! Igår gjorde jag min anmälan och jag hoppas de fick min anmälan. Så thats it, den 28 mars är det återigen UKM i Arboga, på plats i medborgarhuset, enligt deras hemsida. Jag kommer att berätta senare vad det är jag kommer att göra på scenen. Ni kan ju gissa eller?

Helgens [förra] aktiviteter var jag tvungen att ställa in eftersom mass-förkylningsviruset har återigen gjort intrång och jag ber om ursäkt om jag inte kunde komma på bokade evenemang.

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018
RSS 2.0