Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Fredagspub [SPECIAL]

Tjenare!
Det var ett mycket bra tag sen det var en fredagspub och jag ber så hemskt om ursäkt men det har varit väldigt jobbigt och väldigt "busy working" dessa veckor som gått. Men nu ska man försöka ta tag i det här eftersom jag nu missat hela tre fredagspub-ar. Det ska inte hända igen, det hoppas jag i alla fall - Hej!

Special är vad jag kallar denna veckas fredagspub, men återigen, det är en lördagskväll just nu! Men som sagt, ska försöka att ta tag i detta nu.
Idag eller denna veckas fredagspub ska vi undersöka lite över min "BEATBOX KARRIÄR [Del 1]" Så enjoy :D
Mina unika karaktärer:

[Sense, 2003]*
 "Eddiemans skapelse av en så kallad 'Commando'. Sense var den som tyckte Eddieman hade ett speciellt sätt att uttrycka sig genom sitt beatboxande."

[Mario Ramirez, 2004]*
"Eddiemans Beatbox alterego. Mario Ramirez är en beatboxare som tror sig vara bättre än Eddieman. Hans sätt att beatboxa, hans lärande och kunnande utav beatboxen tror han sig är mer unik än Eddiemans vilket nu Eddieman tycker är väldigt frustrerande. Men tyvärr kommer Eddieman i vägen hela tiden och Mario har alltid turen i sig.
Under ett program [Beatboxvärdana 1] sattes Mario Ramirez kunnande utav beatbox på prov och Eddieman var nära på att vinna tills programledaren för showen blev så förbannad på Eddieman pga hans skrattande över precis vadsomhelst och skickade iväg Eddieman, och man kan väl säga att Mario Ramirez har tur. Inte minst när alla, vilket är okänt varför  skickar email och meddelanden till Mario Ramirez."

[Eddiemans Beatbox, 2004 - 2006]
"Artist. Eddieman satsade här på att försöka vara socialt aktivt med sina kamrater ALB och Arboga Karnevalerna 2004 och 2005. Vilket också funkade! Han skapade även en mycket unik låt i augusti 2005 [Spike Piledriver] Som syftar på Jerry 'the king* Lawlers finishing move i professionell wrestling.
Men eftersom Black N0ise slutade med beatboxing blev det alltså färre lyssnare och åskadare på varje spelning Eddieman hade och då slutade han att beatboxa offentligt och satsade allt, i smyg"

[El Bombaman, 2006-2007]*
"Reggaefantast. Eddiemans sekundära 'profession*. Istället på att bara satsa på beatbox, ville Eddieman även skapa reggaelåtar tillsammans med Black N0ise. Tyvärr blev det inget av det eftersom Black N0ise ansåg att alla hans låtar blev 'bestulna' av hans egna kamrater. Som nu är motsåndare."

[Smokey "LaRue", 2006 - 2007]
"Eddiemans inofficiella spion. Jobbade under projektet 'El Dorados matkris' under alla geografilektioner under 2006 - 2007 i gymnasiet. Smokey försökte skapa en allians med de toppolitiska ledarna som hade makten över El Dorados matkris vilket inte gick så bra och El Dorados matkris blev löst, utav högsta makterna förståss. Det värsta var också att Smokey, var en bonde från Sverige. Varför fick inte Smokey vara de ledande ledarna för egentligen?

[Big Eddie, 2005 - 2008]*
"Big Eddie är administratör för projektet Eddiemans Fredagspub. Är skaparen för Big Eddies MiniSite och även skapare av loggan. Big Eddie är viktig!! Man kan säga att Big Eddie, är en dator."

Jag borde döpa min dator till Big Eddie, det var ingen dum idé ;)
* ---> Eddiemans skapade karaktärer

Del 2 kommer snart...

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0