Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Recuerdos - Kamratens ord?

Fortfarande december. Verkligen, långsamt är vad tiden går för mig. För er andra kanske det går fortare men för mig är det väldigt långsamt...

"Recuerdos" är vad dagens tema är. Recuerdos är naturligtvis spanska som betyder "Minnen".

Idag så tittade jag på bilder från tidigare skolavslutningar och annat kul som jag hade... Några utav bilderna såg man den rädsla som jag visade genom ansiktsuttrycken, inte minst när jag gick på bal... Och varför var jag så rädd?
För det första var jag rädd att hamna vilse i lokalen, det stora slottet Örebro Slott. Det andra var väl den ensamhet som jag fruktade att det skulle vara och det sista, att inte ha kontroll över mig själv... Hahhaha!! Visserligen hade jag fullt kontroll över mig själv men alkoholfria drycker fanns inte vid borden. Och tyvärr var inte maten så lockande heller. Jag är nog inte van med sådan "rik" mat.

Skolavslutningar har aldrig varit lockande... Jag hade alltid negativa tankar i hjärnan under varje skolavslutning... Och det har ju sina orsaker... För det första, familjen... Familjen var aldrig där under avslutningarna. Efter det att prästen gav oss en "blessing" som traditionen lyder, var det alltid folk utanför kyrkan och väntade på sina barn och ungdomar... Men inte mina... Varför? Jag har ju syskon... Och de yngres skolavslutningar är tydligen "privilegium" nummer ett för mina föräldrar så jag hatar verkligen att vara förstfödd...
Och den andra orsaken är ju fortfarande ensamheten... Herregud, här kommer ordet "ENSAMHET" igen! Ensamheten var stor, ugh, innan man klev in i bussen för transport till Örebro Slott under baldagen... Där var ensamheten stor som ... Den var stor... Visst, man hade sina kamrater med sig som man kände igen.. Men jag kallar dem endast kamrater eftersom vi var ju kamrater!
Huh? Vänner? Nej, jag kallar dem inte vänner. Jag kallar dem kamrater! Vänner? Definera ordet "VÄNNER" till mig då?
Visst, jag har kompisar, men det är något helt annat enligt min aspekt. Vänner är något mer än kompisar eller hur? Och vissa har till och med "bästa vänner" och det är en högre rank än vänner.
Kamrater är som grunden, basen. En kamrat som man sett förr, bekant eller liknande. Det är kamrater, enligt mig.

Jag glömde presentationen idag... Ojojoj. Men...
Hej, det är fortfarande december. Fredagen passerade, likaså passerade fredagspuben :(.
Ledsen läsare men jag har inte haft tid till datorn och inte heller till denna unika blogg. Ska försöka ta igen detta nu..
Upptagen Eddie @ 2008's end.

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0