Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddie är Tillbaka

Hej och åter välkomna till Eddiemans blogg. Eller förståss, Eddiemans Fredagspub!
En härlig måndag och solen skiner och våren är äntligen här! Efter så många iskalla dagar i mars kommer nu värmen och det är ju helt fantastiskt. Och vi vill även passa på att  säga att månaden april har gjort inhtrång igen och vi har alltså klarat oss hittills.
Precis, det är april som vi ska snacka om idag tänkte jag och det är den 6 april idag... 2 dagar är det kvar sedan kommer dagen som måste firas.

[Bloggen]
Många trodde att det var bloggen som skulle avslutas men så var det inte. Läs lite noggrannare och se vad det är jag snackarom men om ni är lata så får ni svaret nu eftersom jag är ändå på bra humör idag; det var mitt beatbox-intresse som jag sa att jag skulle sluta med, tillsvidare säger jag eftersom UKM-framträdandet ansågs vara extremt-bra tyckte de flesta som var där, så jag säger bara tillsvidare, men annars var det helt fantastiskt att många tyckte om det och det tackar jag för återigen.

[UKM]
Precis, nu har jag äntligen läst artikeln om UKM på Arboga-Tidning skriven av Rose-Marie Fasth måndagen den 30 mars. Och det var mycket bra skrivet, för bra enligt mig, det hon skrev om mig: "Med rösten som instrument behövde beatboxaren Edison Henriquez, inget band" i artikeln. Och till Kim som undrade om jag var så sur: Nej, egentligen inte. Jag var bara fokuserad på mitt framträdande.
Och som jag sade tidigare så gjorde jag detta för att jag gillade det, inte för att jag vill vinna eller anse detta som en talangtävling, nej, jag gjorde det för att folket som var där, skulle vara nöjda och det var dem ju, enormt nöjda.

[Allmänt]
Som ni nu har sett tidigare så har jag varit "borta" i snart två veckor. Den första veckan precis före UKM-helgen så var det jobbigt hemma med en massa problem. Den personen som kommer från El Salvador och som dessutom är pappas nya sambo för livet är verkligen en spion. Jag vet inte vad det är för budskap hon har i sina tankar men det är troligen ett hot från den "tro" man har i El Salvador. Mer om henne får ni senare idag eller troligen imorgon, eller vi får helt enkelt se om jag har tid till det senare idag. Men vad jag försökte komma fram till var att hon "förgiftade" maten så att jag fick problem med magen. Därför kom då den andra veckan efter UKM-helgen som blev förstörd på grund av sjukdomen och kunde inte närvara "därborta" så som jag uttrycker det. Sen på torsdagen och fredagen var det "Inspirationsdagar "med Lennart Augustsson som är en mycket känd beteendevetare och personlig coacher och företags-coach. Dessa  två dagar anordnades i samband med Ungdomsgarantin på Arbetsförmedlingen i Arboga och det var enormt bra tips man fick av honom för livet.

Helgen gick fort med tanke på vad man nu gjort i Terra Net. Mer info om terra net får ni senare.
Och det är skönt att allt nu är normalt och att jag inte är sjuk längre, så skönt faktiskt, jag behövde verkligen vila och det fick jag ju också. Men nu är det dags att ta tag i saker och ting, igen. Så jag säger, "hasta la FRREEEESTAAA"

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0