Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Feliz Cumpleaños, Eddie.

Hej och välkomna till Eddiemans blogg.
Idag är det en ganska kall onsdag och det är ändå ganska molnigt idag, visst, solen lyser men ändå inte så starkt som det gjorde igår och det är den 8 april 2009 idag.
För 20 år sedan kan jag säga er att det fortfarande var ett inbördeskrig i mitt hemland El Salvador och på det viset var min familj som då bestod bara av min mor, far och jag, en nyfödd nykomling till denna unika värld, tvungna att fatta ett beslut: att fly från det helvete som dess korrupta regering nu gett det Salvadoranska folket fram tills år 2009 i mars då FMLN äntligen tog över efter ARENA som hade makten i ca 20 år också.

[1989]
Det var farliga tider med andra ord i El Salvador på den tiden, gerilla armén mot högerextremisterna och år 1992 så gick det med en överenskommelse att sluta fred med varandra.
Gahh, jag vet inte vad jag ska skriva om detta hursomhelst var denna händelse hemsk och hade det inte varit för vår familjs snabba beslut hade vi varit döda för länge sedan men jag tackar gud och min familj för att jag lever än idag.
Och precis, förlåt för denna "hemska" berättelse men den är faktiskt sann.
Och en annan sak, om ni inte redan visste det så är det min födelsedag idag. Idag fyller jag alltså hela 20 år. Grattis till mig :O!

[La Familia]
Min mamma, min lilla syster och min bror vet om min födelsedag idag. Vilka andra två som inte vet om det ännu är min far och hans "sambo".
Jag bryr mig inte om den kvinnan hälsar mig grattis idag för vi gillar inte varandra så väl eftersom redan efter det första klivet i Sverige hon gjorde i december 2007, så ogillade vi varandra. Det var hon som klart nekade kramen som jag egentligen skulle gett henne och jag välkomnade dem med den positiva attityden som jag oftast brukar göra men vad fick jag då? Jag fick ett tydligt hot ifrån henne och vi var inte längre glada att få träffa henne.
Nog om henne, information om denna kvinna får ni senare och jag bryr mig inte, jag tänker skriva om det i alla fall eftersom denna blogg betyder just nu för mig, väldigt mycket, även om det är en sida där man kan lagra text och bild och skriva på den varje dag.
Och jag vet att "HAN" inte läser den och det är väl bra det för jag vill inte ha så mycket trubbel med honom också, som jag tidigare haft med honom...

Vad jag försökte säga redan tidigare var att pappa, han har tyvärr glömt bort min födelsedag. Han glömde inte bort min broders födelsedag i mars men tydligen har han glömt bort min och det är ju en "disgrace". Men vad ska man göra när ens födelsedagar blir förstörda vartenda förbannade år tack vare sin korrputibla familj? Gahh, jag orkar inte ens bry mig om sådana saker eftersom jag är trött på det och jag har ändå vänjt mig att få sådana födelsedagar.

Jag får helt enkelt köpa mig en simpel tårta idag och fira min födelsedag med spöket Laban och jag. Hahaha, Max, jag saknar dig också. Jag saknar alla!

Nej, nu har jag sagt för mycket igen, som jag brukar göra också.

Grattis till mig! :O

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0