Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Intervjun: "The Eddie"

[Intervjun]
Edison
Detta är "Eddie" 
Han heter egentligen - José Edison Henriquez Ramirez, men är namnet för svårt att uttala så får ni gärna kalla honom för "Eddie".
Som de flesta profiler som finns därute som beskriver honom, så är han fortfarande glad, nöjd och optimistisk. Är alltid på bra humör och skrattar för det mesta. De vet väl alla som känner honom eller hur? "Hahaha!"

Detta är en liten intervju om dig Eddie-mon. Och vi börjar med denna blogg. Varför skapade du denna blogg och vad bloggar du om?
- Ehm, jag vet inte varför jag började blogga. Det kom som en liten idé faktiskt. Jag bloggar om vad som händer runt omkring mig, kan man väl säga. Det lilla projektet är inte så "känt" heller men det var väl inte meningen det heller. Jag gjorde det för att jag tycker det är kul att skriva om saker.

Med det "lilla" projektet som du uttrycker det så fint, är det bloggen?
- Det kan man väl säga. Egentligen kom "Fredagspub" från mitt beatbox-intresse.

Och hur är det med beatboxandet idag?
- Idag beatboxar jag inte så ofta som jag gjorde för fyra - fem år sedan. Då var beatbox-intresset stort och då beatboxade jag hela tiden. Men det gick ju som det gick...

Och vad menar du med det?
- Det jag menar är simpelt; alla började tröttna på det jag gjorde. Eftersom min bror slutade av samma anledning, tror jag, så blev det bara jag kvar och mina så kallade spelningar, blev bara sämre och sämre.

Men hur menar du? Vad gick sämre?
- Det är svårt att förklara. Jag kände att jag inte kunde lära mig något nytt. Med beatbox måste man lära sig nya tricks och idéerna var ganska få. Jag fann aldrig  några idéer och då blev det bara tråkigare och inte så konstigt att folket tyckte det var dåligt.

Hade det gått bättre om din bror hade varit med?
- Ja precis, men sedan incidenten i december 2004* så ändrade han sin attityd ganska dramatiskt och då blev det bara jag kvar som sagt.

Och om den händelsen?...
- Det berättar jag senare, men inte här.

Okej, vi har fått höra om ditt beatbox intresse och allmän information om din blogg.
Men det är sällan vi får se dig arg, om man säger så, vad blir du "arg" på?
- Hahaha, det var en svår fråga! Få se... Onödig kunskap i skolan och mobbing får mig att bli arg!

Men du går inte i skolan längre.
- Nej precis, men jag började leta igenom mina gamla betyg och resultat och vad är det jag ser? En massa struntprat. Liksom, vad har jag egentligen lärt mig under alla år i skolan? Herregud, visst, vi lärde oss saker, men inte nyttiga saker... Det jag tyckte om i skolan var "SO" och Samhällskunskap och där lärde man sig saker. Men allt annat? Historia. Geez... Visst, det är bra att veta om historia och dess ursprung men för att vara ärlig, jag hatar historia...

Okej, men du sade också om mobbning.
- Ohja... Under min uppväxt var jag hemskt mobbad i skolan. Inte så konstigt att jag hade problem med att skaffa kompisar när jag grät hela tiden, när jag var liten.

Men vet du exakt varför de mobbade dig i skolan?
- Hm, egentligen vet jag inte... Men om jag frågar varför till alla andra så brukar de säga och berätta om vad jag gjorde, agerade och sa. Med andra ord, jag betedde mig konstigt på den tiden. Men det är historia för jag kommer inte ihåg det själv ens.

Och alla lögner?
- Åh gud ja... Jag ber om ursäkt för alla lögner som jag sade och försökte dölja. Men eftersom jag var så rädd på den tiden så "kanske" jag var tvungen att ljuga. Förlåt mig och för att vara ärlig, jag kommer inte ihåg det!

Då kan jag se redan nu, varför du hatar mobbning i skolan...
- Ja precis! Jag hatar all sorts mobbning i skolan idag. Det är ju rena löjligheten! Hur skulle ni egentligen må om det var ni som blev mobbade själva huh? Det är ju absurt!

Några eventuella tips om det?
- Helt enkelt vara tysta och bete er som man ska och inte förstöra för alla andra för då får man dåliga rykten...

Okej, nog om mobbing och in med dina intressen igen.
Vad gör du idag?
- Det är en fråga som jag hatar verkligen. Nästan alla som jag känner, frågar mig samma fråga hela tiden och de får alltid samma svar: "Arbetslös" eller "Fritidssökare" eller "Utbildningssökare".

Annat som du vill ta upp här?
- Nej, jag har inget att säga om det. Och för att vara ärlig, jag hatar att prata om det. Därför försöker jag "fly" från sådana snack och konversationer. Jag vet inte varför men jag vill faktiskt hålla det för mig själv.

Okej, du bor i Arboga. Är det en trevlig stad?
- Såklart! Det är en trevlig liten stad där alla känner mig, men jag känner knappt några förutom mina vänner såklart.

Och hur kommer det sig?
- På grund av mitt beatbox intresse. Jag och min bror blev "kända" genom beatboxandet. Alla frågar och säger att "det är han, beatboxarn". Men egentligen så hatar jag det också... Men gjort är ju gjort...

Musikintresse?
- Hahaha! Såklart! Jag älskar musik! Utan musik så finns det ingen Eddie längre... Jag måste ha musik, musik i öronen, varje dag, varje kväll. Så ska det låta!

Spelintresse?
- Visst, jag har ett spelintresse. Jag har testat att spela kända spel såsom Counter-Strike och World of Warcraft, men aldrig fastnat i ett spel som man verkligen gillar... Kanske Command & Conquer: Red Alert 2 - Yuri's Revenge. Men det är inte ofta jag spelar...

Filmintresse?
- Intresset för film har aldrig varit så lågt förut. Jag gillar inte att se på filmer.

Okej Eddie. Det var alla frågor jag hade med mig idag. Jag tackar för intervjun!

//Eddie - The Interview

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0