Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

"Det finns en bas i det hela"

Hej och mycket välkomna till min blogg, eller som jag kallar den: Eddiemans Fredagspub!!

Usch nej, så många dagar som jag inte hunnit med att blogga. Det är ju helt sjukt. Helgens aktiviteter var något nytt, dock var promenaden inte så efterlängtad. Men hursomhelst gick den dagen som den skulle i alla fall och jag tackar Anders för den fina insatsen, jag tackar Kim för sällskapet hos honom och jag tackar alla de andra för att de deltog och mig för att jag överlevde den dagen.

Rubriken har en mening med detta inlägg...
"Som vanligt" brukar jag säga, kanske även ni men dock handlar det om "vår" internet-användning här hemma.
Detta inlägg syftar lite tillbaka till det förra inlägget på Eddiemans Fredagspub.
Och "basen" eller grunden som det numera heter, var nog när min bror var så himla desperat av användandet av internet att ägaren till internet-modemet var tvungen att ta till drastiska metoder för att få kontroll på min brors dumma attityd och beteende.
Men numera har min bror ett eget sätt att surfa igenom Internet med abbonemang. Och tyvärr blir det då bara jag, ägaren och min lilla syster, drabbade av denna idiotiska tragedi.
Och ja, jag kallar den idiotisk eftersom syftet enligt min aspekt, var att bestraffa Alexander ifrån att använda internet, men nu har det blivit så att Alexander "räddat" sig ur den bestraffningen, dock har den bestraffningen gått emot oss andra vilket jag tycker är mycket orättvist.
Och det går inte att ändra på ägarens hjärna. Han tror fortfarande att Alexander använder hans internet, fast han har egen internet-uppkoppling via abbonemang.

Därför mina damer och herrar, är jag mycket sen med alla uppdateringar och jag har dessutom inte tid eftersom de nya kraven gör mig helt sliten om dagarna att jag faktiskt går och lägger mig tidigare om dagarna, vilket i för sig, är ett plus.
Internet-uppkopplingen är inte så ofta uppe heller vilket är mycket sjukt. Den borde vara tillgänglig när man väl behöver den men nu så gårm det tyvärr inte.
Och varje gång han tar bort modemet så måste vi genomgå en himla lång process för att återigen starta om systemet för att sedan kunna få en internet-uppkoppling överhuvudtaget.

Och ja, jag är väldigt arg, sur och besviken över denna idiotiska handling som inte ens ägaren till internet-uppkopplingen förstår.

Nej nog om detta.
På fredag uppdaterar jag med goda nyheter.
Ha dé!

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0