Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Information

Hej och välkomna till min blogg.
Ytterliggare en helg klarade man av helt utan några helst problem.
Idag är det en trist och grå måndag vilket jag anser är mycket trevligt och mysigt!
Ensamheten och tysnaden är verkligen något som jag har levt med under många, långa och jobbiga dagar. Kanske även på de dagar som gått bra och jag klagar inte! Det är ju så trevligt! Jag tänder ett ljus som ska brinna i några timmar och det är ljuset som sprider lycka, harmoni och ger ett dekorativt ljus som höjer det mysiga och livar upp miljön.

Veckan som gick, mina damer och herrar, var en av de mest innehållsrika veckorna jag någonsin haft i mitt liv. Och tyvärr så missade jag ett oerhört viktigt möte på tisdagen och som jag sade till mina goda vänner Simon och Martin; jag beklagar djupt över detta men jag ser fram emot nya och informativa möten med er i framtiden.

På torsdagen fick man som sagt tidigare, ett telefonsamtal från Karnevalskommitén och "Gunnar" frågade mig om jag kunde vara med. Självklart, jag tvekade inte ens eftersom jag gillar att underhålla och det är meningen med det hela enligt mig, att underhålla folket. Liksom i tidigare artiklar och bloggposter tog man detta med "beatboxen" så himla seriöst att det faktiskt till och med kändes negativt att beatboxa.
Men det var då det. Idag är det som sagt nutid som det heter och som jag sa, det är kul att få underhålla och uppträda på scen. Jättekul tycker jag!!

Helgen ägnade man sin tid hemma som vanligt och det var ingenting fel med det!!
Och söndagen åkte man tillsammans med Max Familj till Köping för att se trollkarlen, magikern och illusionisten Joe Labero som var där och utövade sina trollerikonster, tricks, magi och illusioner. Och jag lovar att det var så himla roligt och SJUKT att det gick inte att beskriva hur COOLT det där var, speciellt när Labero gör intrång på scenen i den tomma glasbytten som sedan fylls med rök, där sedan Joe Labero poppar upp som om han kom ifrån röken, helt fantastiskt. Jag tackar verkligen Max och hans familj för detta.
Men kvällens höjdpunkt var nog när jag var tvungen att jaga "Mårten Gås" En anka på showen som dök upp flera gånger på scenen vilket var både lustigt och roligt, där ankan sedan faller ned på marken där "Albert" en annan man på showen, som pekar på mig att jag ska hjälpa honom att "fånga" ankan. Det var svårt men jag lyckades få tag i ankan Mårten. Sedan tackade Alvert mig för den fina insatsen.
Hahaha, det var väldigt roligt och efter showen fick både jag och Max, en varsinn DVD med Joe Labero i spetsen.

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0