Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Vi alla kan klara av stressiga situationer...

Hej och välkomna till Eddiemans Fredagspub! Min blogg där jag berättar om mina dagar i en stor sammanfattning.

Nu ligger vi precis mitt i veckan och idag är det en molnig onsdag och som vissa onsdagar så är nog detta inget som är ovanligt.
Vädret ser väl precis som "vanligt" ut med lite inkommande snö sådär längs vägen när jag cyklade till den lokala Arbetsmarknadsenheten tidigare idag.
Och eftersom jag är van att ha en timer vid min sida så tog jag även timern med mig vid cykelturen och det visade sig vara rekord idag att jag tog mig till Arbetsmarknadsenheten i en sådan rusande fart: 14m:35s tog det idag och det är rekord!
Vissa dagar brukar det ta minst en halvtimma men idag var det rekord, med cykeln!
Innan AME skulle flyttas...
[Arbetsmarknadsenhetens förflyttning]
Arbetsmarknadsenheten idag ligger vid Strängen 13. Många har misstagit sig med att det ska vara Srängen 15 men så är det inte, den ligger på olyckssiffran 13 vilket har lett till en enorm förvirring, inte minst för oss Arbogabor.
Förvirringen är att de flyttat med andra ord redan vid slutet av december och flytten isig tog mer tid än vad som var planerat.
För det första så tog man inte den tid som man egentligen behövde för att få flytten att bli så smidig som möjligt... Allt kom bara på en gång vilket har lett till att det är kaos överallt då och även nu.
Men varför så mycket kaos?

Vi fick order av våra arbetsledare att göra lokalen så fin som möjligt innan flyttningen skulle äga rum, vilket vi gjorde och vi tog precis allt, från toppen till botten med att få lokalen att vara fräsch men redan efter ett par veckor av slit kommer de första renovreringarna att ta över och efter redan en vecka av renovering så var det smutsigt precis överallt och vi fick order igen att göra lokalen fin igen... Nu började man bli misstänksam och besviken att så mycket arbete som man lagt ned, plötsligt skulle förstöras på mindre än EN MINUT!
Vad som saknades var planering... Planeringen skulle ägt rum redan i oktober enligt mig men vad hände?
Många var ju oroliga över detta och de visste inte vart de skulle hamna och såsmåningom ledde detta till att även Datorteket som en del utav AME, skulle hållas borta i tre veckor vilket ledde till en katastrof för mig med tanke på att datorn, internet och skrivare inte fanns till hands... Istället var man tvungen att hjälpa de stackars medhjälparna på AME dessa tre hemska veckor, och jag kallar dem hemska med tanke på alla sjukdomar, lediga dagar och jobbiga stressmoment som man tvingades uppleva då och detta mina damer och herrar, ägde rum i december 2009. Det var inte längesen men det var fruktansvärt att få uppleva det... Usch...

Som sagt var Datorteket stängt i 3 veckor och det ledde till att inga uppdateringar skedde, inga renskrivingar skedde, inga telefonsamtal skedde, inget CV-skrivande skedde, inga jobbsökningar skedde, inga studie och utbildningssökande skedde... Ja, vi kan fortsätta i evigheter på att diskutera detta ämne men vad jag vill göra här är att dela med mig mina erfarenheter över förflyttningen av AME under december 2009 och januari 2010 till er kära läsare...

Därför inledde jag alltid mina inlägg med att börja skriva; "Denna vecka har varit hemsk".

Detta var del 1.
Del 2 kommer senare idag och då är det inget om AME. Allt togs upp i dagens inlägg.

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0