Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Dorans FanClub

Hej och välkomna till Eddiemans Fredagspub.
Denna stund tänkte jag ägna min tid åt min favoritgrupp; Dorans FanClub.

[DORANS FANCLUB]
Det är inte bara en grupp, det är också den hyggliga klubben som syfte är att vår unika grupp får den sorts bästa kontakt, vänskap och kärlek.
Nu har även gruppen bytt namn; till den Hyggliga Klubben.


Jag är en stolt medlem i klubben och tackar alla mina vänner i Dorans FanClub för att ni är mina underbara och bästa vänner som jag, en människa, kan ha i mitt underbara liv.
Jag visar stor respekt för människorna i gruppen, för mina vänner också men Dorans FanClub gänget, där snackar vi alltså enorm vänskap. Jag har aldrig haft så bästa vänner någonsin i hela mitt liv.
Jag har bara haft kompisar som jag sett och sedan gått iväg... Men Dorans FanClub gänget, jag hör dem, jag ser dem, jag träffar dem, jag umgås med dem, jag gillar dem, jag känner mig trygg med Dorans FanClub gänget, Jag LEVER LIVET MED DORANS FANCLUB!!!

[Historia]
På något sätt så kan jag lite den information på hur och varför denna grupp skapades.
Men lite historia finns...
Som sagt...
Varför heter den Dorans FanClub och vem är "Doran"?
Doran är ett annat ord för Doris och vi syftar då "DORIS" en person i vår närhet som vi hyllar faktiskt.
Niklas Persson är huvudpersonen vi hyllar och gruppen isig är skapad, på facebook, av Markus Danielsson, som även han har ett kodnamn vid namnet "Kina".
Dessa två i sin tur behövde någon som gav dem order och kontroll, det var då som "The Navy Seal Captain" och "El Campeador" Jonny Wingårdh kom till undsättning och dessa tre skapade Dorans FanClub.

Mötena skulle vara månadsvis, vilket det också har varit och det har varit roligt.

Vad som får mötena att vara så unik är att vi alla är eller har varit på Arbetsmarknadsenheten i Arboga och det var just där som vi möttes. Fast vill ni verkligen gå långsamt bakåt i tiden, så möttes vi alla redan under våren 2009 där jag tvingades att räkna tågpassagerare, en usel idé forskat utav de "bästa" från Arbetsmarknadsenheten och jag trodde att den dagen skulle sluta i katastrof men det vart inte så, jag fick många goda och glada skratt när "Kina" "Doris" och Jörgen kom till Stationen där vi alla för första gången möttes.
Jag trodde jag inte skulle höra något mer från grabbarna men jag trodde fel, och det var väl tur det för att dessa grabbar är en av mina absolut bästa vänner som jag någonsin har haft, och nu snackar vi inte och skolkamrater eller vänner under skoltiden, NEEEEJ!!! Absolut inte!
Trotts att jag överlevde skolan var jag "nästan" rädd varje dag i skolan och hoppades på att överleva en dag i skolan med skolkamrater och enstaka "kompisar"... För att inte snacka om orättvisa lärare, men det tar vi en annan gång...

Vad jag ville säga är att jag älskar vår klubb, jag är en stolt medlem i klubben och älskar mina vänner där, ni gör min dag på Arbetsmarknadsenheten.

Viva Dorans FanClub!
Viva den Hyggliga Klubben!
Viva vår Vänskap!
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0