Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Insider: "Senze" 2000 - 2003

[Offtopic]

Senze - 2000 - 2003.* "As the story unfolds, Eddieman were always doing his work, only to be told that he was weak-minded and terribly slow" - Senze

Senze var en karaktär i Eddiemans Book of Knowledge.
Senze var mer känd under sin period, som den mest hänsynslöse chefen genom tiderna som vars fokus alltid låg genom att terrorisera sina medarbetare, arbetare och kunder. En av de (olyckligtvis och hårdast) drabbade arbetarna skulle vara "Eddiemans Beatbox" eftersom det var ändå han som såg mest svagast ut av alla sina medarbetare.

Senze hade en okänd identitet men alla visste hur hemsk som person Senze alltid var.

Eddiemans Beatbox förändrade allt när han en gång gick bärsärk och tack vare "second wind" kunskaperna han fick från åren av tortyr på enheten så lyckades han vända på allt och Senze tappar kontrollen och "dör" i striden och Eddiemans Beatbox tar över (under en annan identitet förstås).

Senze är den enda karaktären i Eddiemans Book of Knowledge som är "död" och kommer förmodligen aldrig att återuppväckas utav Eddieman själv.

*Syftet med denna karaktär var då, ett sätt att få kontrollen tillbaks efter att ha blivit mobbad i grundskolan så länge, som en slags revansch. Därför skapade jag denna elaka karaktär för att känna till hur det egentligen är att vara mobbare, fast jag misslyckades ju totalt eftersom jag aldrig kommer att lära mig hur det är att vara mobbare, och tur är väl det för det är väl ingen som "älskar" mobbare eller hur?

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0