Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Fredagspub [3 feb]

Ja, då är det ytterligare en fredag och då är det EDDIEMANS FREDAGSPUB!!!

[Väderprognos]
Det är dags för dagens väderprognos mina damer och herrar och det verkar vara smått ljust ute, himlen är täckt av en massa moln där också från några utav våra större tidningsutbud idag hotade med att det skulle komma snökanoner i Sverige redan i onsdags men här i Arboga är det fortfarande väldigt lugnt. Och med det så kan jag också säga att veckan har varit väldigt kall men också har det funnits väldigt vackra vinterdagar där solen tittat fram och vår sol, den är verkligen fantastiskt. Något som vi verkligen borde dyrka varje dag tycker jag!

[Min vecka]
Denna vecka har verkligen varit hård, dels för att plugget gått som den ska vara, äntligen går det bra och äntligen gör vi något praktiskt för en gångs skull! All studielitteratur till dessa två kurser är nu i mina trygga händer så nu är det bara att studera dem och få ett grepp om dessa olika forskningsmetoder som Folkhälsovetarna och forskarna använder sig utav.
Men det finns en bok som verkligen har irriterat mig som jag tänkte berätta en annan gång men vad jag vill komma till är att boken har en sådan avancerad svenska så ni anar inte. Flera utav meningarna var jag tvungen att läsa om säkert 250 gånger för att få ett hum om vad författarna till boken menade. Och det resulterade i att vi hade en het diskussion under en lektion i veckan där många hade fastnat på detta begrepp. Eller ja, begreppen, det var många nya olika begrepp som boken tog upp men som förklarade på ett forskningssätt som inte ens läraren förstod kanske. Hon satt fundersam hela tiden, hon visste inte hur hon skulle formulera det till oss och kan inte läraren det, då är det verkligen något som kanske inte stämmer här...

Och dels för att jag försökt engagera mig inom politiken nu igen.
Den stora anledningen till att jag inte varit så aktiv förut är som jag berättade tidigare förut om att tiden alltid var liten där jag aldrig hann med saker förutom plugget. Men det är med stor respekt för att jag närvarar vid ett viktigt partimöte.
Jag hade dessutom missat ett viktigt SSU årsmöte som jag hade planerat att närvara i men kunde inte på grund av att jag var tvungen att studera och var fast i Västerås samma dag som årsmötet var. Men fick ett snabbt meddelade från distriktsordförande för SSU i Västmanland att det istället skulle vara ett nytt årsmöte för vad jag förstod från honom och för att det skulle fungera så krävdes min närvaro. Javisst, tänkte jag, en ny chans är alltid bra. Jag hoppas dock att skolan är väldigt snäll nu för vi har fått uppgifter nu till det kommande miniprojekt som vi håller på att förbereda oss om och jag hoppas inte dessa möten krockar med projektet.

I veckan så förekom det också tråkiga och läskiga nyheter. Två bränder i Arboga har gjort så att atmosfären i Arboga inte längre är ljus, den ser mörk ut än så länge och jag hoppas det ljusnar till nu lite efter dessa tragiska händelser.

Det var allt från denna veckas Fredagspub. Nästa vecka bjuder vi på ytterligare en spelrecension av mig förstås där vi går tillbaks i tiden med ett x antal år.
Dessutom får ni en annan rapport hur helgen har varit och sammanfattar den.
Och andra topics, frågor eller funderingar så är det bara att höra av sig i kommentarsfunktionen nedan.
Ha en trevlig helg!!

//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0