Eddie Henríquez | Skapa en profillänk
Eddiemans Fredagspub - *** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Eddiemans Fredagspub

*** Eddiemans Fredagspub Varje Fredag, Annat någon Annan Dag ***

Vad jag förväntade mig för resultat...

Tjenare, efter att noga analyserat resultatet från förra tentamen som jag skrev så kan jag fullt förstå varför jag fick det resultat som angetts... Nej, precis, jag varit inte godkänd och jag kan förstå varför helt enkelt. 
För det första så var nog frågorna så missvisande att det som jag pluggade inte fanns med! För det andra så var jag så fruktasnvärd besviken på frågorna som formulerades av den personen som skrev ihop denna tentamen. Det var sex absolut hemska frågor som inte hade något som helst relevans med lärandemålen, speciellt inte frågorna som handlade om en tidigare studie där vi hade till och med blivit examnierade över, så varför knåpa ihop ytterligare en fråga som handlar om det? Jag har då aldrig varit så besviken förut på en tentamen på detta sättet och jag tror några kommer att hålla med om mina värderingar kring det. 
 
Det är en mycket intressant kurs, så varför ruinera det med en hemsk tentamen för? Har det något att göra med vem som skrev ihop tentamen? Det måste vara det, för jag anser att det var skandal! 
 
//Eddie
//Eddie @ Eddiemans Fredagspub 2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0